Στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, οι σούβλες άναψαν το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα για τουρίστες και ντόπιους.
Οι επιχειρήσεις προετοίμασαν τον παραδοσιακό οβελία, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα, με την τσίκνα και το κρέας να γεμίζουν τον αέρα.
Οι επισκέπτες περιφέρονται ανάμεσα στα μαγαζιά, απολαμβάνοντας το σκηνικό που θυμίζει χωριό και επιλέγοντας από τις γευστικές λιχουδιές που προσφέρονται.
Πιο αναλυτικά
Από νωρίς το πρωί της Κυριακής του Πάσχα (20.04.2025), πολλές επιχειρήσεις στα Χανιά ξεκίνησαν να στήνουν τις σούβλες τους δίπλα στο Ενετικό Λιμάνι και να κάνουν όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες ώστε νωρίς το μεσημέρι να απολαύσουν αλλά και να πουλήσουν τον παραδοσιακό οβελία.
Η αρκετή τσίκνα, το πολύ κρέας, ο ήλιος και η πανέμορφη θάλασσα των Χανίων, δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για όσους βρέθηκαν στο Ενετικό Λιμάνι με σκοπό να ζήσουν λίγες στιγμές βγαλμένες από χωριό.



Οι σούβλες που κατέκλυσαν το λιμάνι της πόλης έχουν πάρει φωτιά και ταξιδιώτες τριγυρνούν ανάμεσα στα παραδοσιακά μαγαζιά, σκεπτόμενοι το τι θα προλάβουν να παραγγείλουν.