«Υγεία πάνω απ’ όλα 2024»: «Ο τεχνολογικός μετασχηματισμός στην πρόληψη και στην περίθαλψη – Μέτρα για τον έλεγχο των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων»

Αποθήκευση άρθρου
Το άρθρο προστέθηκε στη λίστα σας
  • Η συζήτηση στο συνέδριο «Υγεία πάνω απ’ όλα 2024» εστίασε στον τεχνολογικό μετασχηματισμό στην πρόληψη και την περίθαλψη, με έμφαση στη συνεργασία του Υπουργείου Υγείας με την ΕΛΣΤΑΤ και την ανάγκη εφαρμογής Τεχνητής Νοημοσύνης.
  • Τονίστηκε η σημασία της αξιολόγησης των ιατρικών υπηρεσιών και της αναβάθμισης των νοσοκομείων μέσω ψηφιακών εργαλείων, με στόχο τη βελτίωση της φροντίδας και της εμπειρίας των ασθενών.
  • Ο έλεγχος των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων αναδείχθηκε ως κρίσιμος, με προτάσεις για βελτίωση της υγιεινής, μείωση της κατανάλωσης αντιβιοτικών και χρήση ρομποτικής τεχνολογίας για απολύμανση.

*Γράφει η Δήμητρα Πανανού

«Ο τεχνολογικός μετασχηματισμός στην πρόληψη και στην περίθαλψη. Μέτρα για τον έλεγχο των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων», ήταν ο τίτλος συζήτησης της Β’ Ενότητας του Συνεδρίου «Υγεία πάνω απ’ όλα 2024 / It’s all about health 2024», που διεξάγεται στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη συνδιοργάνωση της Next is Now και της Dome Consulting.

Στην αρχική ομιλία του ο Ηλίας Μόσιαλος, Καθηγητής Πολιτικής Υγείας, Επικεφαλής του τμήματος Πολιτικής Υγείας στο LSE, αναφέρθηκε στην ανάγκη χάραξης μιας εθνικής πολιτικής για τα δεδομένα της υγείας. «Συλλέγονται δεδομένα αλλά χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια», είπε ο κ. Μόσιαλος σημειώνοντας ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία του υπουργείου Υγείας με τις μετρήσεις της ΕΛΣΤΑΤ. Στο πλαίσιο αυτό χρήσιμο είναι να υπάρξει, όπως τόνισε, μια πολιτική για το πώς θα ενταχθεί στο πλαίσιο αυτό η Τεχνητή Νοημοσύνη, ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία της ίδρυσης Βιοτράπεζας και της ύπαρξης ενιαίου κανονιστικού πλαισίου μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα περίθαλψης ώστε να προκύπτουν ασφαλή συμπεράσματα.

Όσον αφορά το θέμα των αντιβιοτικών και της μικροβιακής αντοχής ο κ. Μόσιαλος τόνισε ότι «δεν έχουμε νέα αντιβιοτικά και δεν υπάρχει κάτι νέο στον ορίζοντα. Η φαρμακοβιομηχανία εύλογα δεν επενδύει γιατί ακόμα και αν έχουμε νέα αντιβιοτικά δε θα τα χρειαστούμε άμεσα. Επομένως υπάρχει ένα επενδυτικό δίλημμα». Ο ίδιος αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχουν κατατεθεί σε επίπεδο Ε.Ε. για τις οποίες ωστόσο δεν έχει υπάρξει απόφαση αλλά απαιτείται άμεσα να δοθεί λύση.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια η ΛΙΛΙΑΝ – ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ, Γενική Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας που αναφέρθηκε στον ψηφιακό ανασχηματισμό και στα έργα που έχουν δρομολογηθεί μέσα στα επόμενα χρόνια που όπως είπε θα αλλάξουν το μέλλον της υγείας και της καθημερινότητας του πολίτη. Η ίδια αναφέρθηκε στο δίκτυο τηλεϊατρικής αξίας 33 εκατ, ευρώ, στον ατομικό φάκελο υγείας και στην ανάπτυξη των πληροφοριακών συστημάτων των νοσοκομείων που θα αυτοματοποιήσει και θα απαλείψει καθυστερήσεις και προβλήματα καθώς και στο πληροφοριακό σύστημα φροντίδας ογκολογικών ασθενών. Παράλληλα, μίλησε για την έγκαιρη ανίχνευση και πρόληψη.

Στο πλαίσιο αυτό η κυρία Βιλδιρίδη αναφέρθηκε στην αξιολόγηση του ιατρικού προσωπικού, του εξοπλισμού και των υπηρεσιών που για πρώτη φορά εφαρμόζεται στη χώρα μας. «Από τον Ιανουάριο του 2025 και μετά θα ξέρουμε αν ο πολίτης ήταν ευχαριστημένος ή όχι από μία κλινική ή από ένα νοσοκομείο. Αυτά τα δεδομένα θα τα έχουμε στη διάθεσή μας ώστε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες στα δημόσια νοσοκομεία. Μέχρι το τέλος του 2026 θα έχει αλλάξει συνολικά η παροχή υγειονομικής φροντίδας στη χώρα μας».

Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μίλησε για τα στοιχεία- δεδομένα υγείας, κρίσιμα για τη χάραξη πολιτικών και έκδοση συμπερασμάτων. Στο κομμάτι της Τεχνητής Νοημασύνης, όπως είπε, χρειάζεται όγκος και ποιότητα δεδομένων. «Έχουμε προσπαθήσει να βελτιώσουμε δραστικά την ποιότητα των δεδομένων στο δημόσιο. Βελτιώσαμε τα μητρώα της ΗΔΙΚΑ. Υπήρχαν άνθρωποι με διαφορετικά ΑΜΚΑ. Καταργήσαμε 40.000 πολλαπλά ΑΜΚΑ και βελτιώσαμε τη συσχέτιση των ασφαλιστικών μητρώων σε συνδυασμό με το ΑΦΜ. Είναι πολύ σημαντικό να έχει κανείς αξιόπιστα δεδομένα και σε ότι αφορά στη συνταγογράφηση», ανέφερε σημειώνοντας ότι «χτίζονται» εργαλεία ώστε να υπάρξουν καλύτερες υπηρεσίες υγείας.

Στη συνέχεια ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ, Διοικητής Νοσοκομείων Παίδων «Η Αγία Σοφία» & «Π. & Α. Κυριακού», σημείωσε τη σημασία αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας. «Μέλημα μας είναι να παρέχουμε στους γιατρούς μας οτιδήποτε είναι τεχνολογικά καινοτόμο ώστε να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες. Είμαστε το πρώτο νοσοκομείο που έχει αυτοματοποιημένο σύστημα διαχείρισης φαρμάκων. Η κάθε κλινική έχει τη δική της ψηφιακή αποθήκη», ανέφερε.

Σε ότι αφορά στις ενδονοσοκομείακές λοιμώξεις ο κ. Παπασάββας έκανε λόγο για στενή συνεργασία με την επιτροπή νοσοκομειακών λοιμώξεων του νοσοκομείου ώστε εγκαίρως να λαμβάνονται αποφάσεις. «Είναι το πρώτο μέλημα μας», σημείωσε.

Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΠΟΤΣΑ, Παιδίατρος Λοιμωξιολόγος, Συντονίστρια Διευθύντρια Ά Παιδιατρικής Κλινικής, Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας, Πρόεδρος Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό -από όλες τις πλευρές- τον έλεγχο των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων. «Στα παιδιατρικά νοσοκομεία έχουμε την τύχη να έχουμε μικρότερα ποσοστά ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων. Είμαστε σε χειρότερο επίπεδο από άλλες χώρες στις οποίες θα θέλαμε να μοιάσουμε αλλά βαδίζουμε στον σωστό δρόμο», σχολίασε η κυρία Μπότσα.

Η ίδια αναφέρθηκε στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Το νούμερο ένα, όπως είπε, είναι η υγιεινή των χεριών για τους υγειονομικούς. Ο δεύτερος στόχος είναι η μείωση της κατανάλωσης των αντιβιοτικών και εκτός και εντός του νοσοκομείου. Και ο τρίτος στόχος είναι η χρήση της ρομποτικής τεχνολογίας για την απολύμανση των νοσοκομείων, καθώς και η χρήση της νανοτεχνολογίας και της μοριακής τεχνολογίας. «Με αυτούς τους τρόπους εξοικονομούμε πόρους και προλαμβάνουμε καταστάσεις», σχολίασε.

Από την πλευρά του ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΜΑΚΙΩΤΗΣ, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Κλινικών, Γενικός Διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, τόνισε ότι το ζήτημα των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων αφορά και στον ιδιωτικό τομέα. Ωστόσο, όπως είπε, τα στατιστικά είναι υπέρ των ιδιωτικών νοσοκομείων γεγονός που έχει να κάνει με τις επενδύσεις που γίνονται με μεγαλύτερη ευκολία. «Πριν την είσοδο στο νοσοκομείο εξετάζουμε αν ένας ασθενής έχει λοίμωξη», είπε.

Σε ότι αφορά στην καινοτομία και την τεχνολογία ο κ. Χαμακιώτης έκανε λόγο για την ψηφιακή τεχνολογία που πλέον στον ιδιωτικό τομέα έχει προχωρήσει αρκετά. «Σε λίγα χρόνια ο χειρουργός θα μπορεί να χειρουργεί τον ασθενή όντας σε άλλη χώρα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι εδώ σε ότι αφορά στο επίπεδο της πρόληψης και εφαρμόζεται στο νοσοκομείο μας. Η τεχνολογία τρέχει με τρομακτικούς ρυθμούς αλλά όλα αυτά κοστίζουν».

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Εκτελεστικός Διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας Δημόσιου Τομέα, Netcompany-Intrasoft, σχολίασε ότι ο κλάδος του είναι αρωγός σε όλο αυτόν τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Η μεγάλη δοκιμασία μετά την Covid-19 έδωσε την ευκαιρία να βελτιωθούν οι συνθήκες. «Θα πρέπει να υπάρξει σε κεντρικό επίπεδο υπουργείου Υγείας ειδικό όργανο για τον ψηφιακό ανασχηματισμό ώστε να τρέξουν γρηγορότερα οι επενδύσεις. Χρειάζεται καλύτερη συνέργεια δημοσίου και ιδιωτικού τομέα ώστε να προχωρήσουμε στο μέλλον», σχολίασε.

«Ο τομέας της υγείας είναι ο πρώτος τομέας όπου απαιτείται η χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης», είπε αρχικά ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΙΚΗΣ, Αντιπρόεδρος Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ). «Το ζητούμενο είναι συνολικά για όλη τη βιομηχανία κατά πόσο ο ψηφιακός μετασχηματισμός μπορεί να «κουμπώσει» στην ποιότητα των φαρμακευτικών προϊόντων και των υπηρεσιών», κατέληξε.

Τον συντονισμό του πάνελ είχε ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ, Διευθυντής έκδοσης της Realnews.

Χρυσοί χορηγοί οι ELPEN, DEMO ΑΒΕΕ Βιομηχανία Φαρμάκων, Hellenic Copper. Ασημένιοι Χορηγοί οι Eurolife FFH, NeuroOncology.gr, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ. Χορηγοί οι Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Bennet Βιομηχανία Φαρμάκων, NetCompany, HHG, Integris PHARMA, CORONIS, ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ, DIΛERUM, UNI-PHARMA, Αναγεννηση, Siemens, Rafarm, affidea, HealthCert, Ελληνικό κέντρο Νευροχειρουργικής.

Δείτε LIVE το συνέδριο:


Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

// ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ήταν ο μοναδικός πρόεδρος των ΗΠΑ που τα αγγλικά δεν ήταν η μητρική του γλώσσα

Όλα τα αθλητικά θεάματα της Δευτέρας του Πάσχα

Ο πιο παράδοξος θάνατος στην ιστορία: Φιλόσοφος ξεψύχησε γελώντας με το δικό του αστείο

Ασπρόπυργος: Νεαρός μόλις 20 ετών χάθηκε τραγικά στο φονικό τροχαίο

Η Mansory βεβηλώνει τη Ferrari Purosangue, αρκετά πια

Η σιδερένια πειθαρχία στην Αρχαία Ελλάδα – Όταν οι Έλληνες κατατρόπωναν τους πάντες

Νέα Υόρκη: Η τραγική σύγκρουση αεροσκαφών πάνω από το Μανχάταν άλλαξε για πάντα την ασφάλεια των πτήσεων

Εύβοια: Άνδρας τρομοκρατούσε με ψεύτικο όπλο – Τον εξουδετέρωσε θαρραλέος αστυνομικός εκτός υπηρεσίας

Τα θρυλικά φιλολογικά στέκια της παλιάς Αθήνας

Πώς να αποκτήσετε τα ένσημά σας για το ΑΣΕΠ αστραπιαία

Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Νίκος Συρίγος: Πασχαλινό ειδύλλιο στη Μύκονο – Στο πλευρό τους ο Γιάννης Ζουγανέλης!

Τελική αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλήνιες – Τα κρίσιμα ορόσημα της σχολικής χρονιάς

Στον «αέρα» του Signal τα απόρρητα των ΗΠΑ: Ο Χέγκσεθ κατηγορείται για διαρροή στρατιωτικών μυστικών σε οικογενειακή συνομιλία – Το Πεντάγωνο καταρρέει

Καιρός Δευτέρα του Πάσχα: Με λιακάδα και υψηλές θερμοκρασίες η επιστροφή των εκδρομέων – Καταιγίδες και νεροποντές από το μεσημέρι

Φορολογικές δηλώσεις: Ποιες εντάσσονται στον «αυτόματο» και ποιοι θα εξασφαλίσουν έκπτωση 6% στον φόρο εισοδήματος

00:00 / 00:00

Εθισμός στον τζόγο: Αναγνωρίστε τα κρίσιμα σημάδια και πώς να απελευθερωθείτε

Ο εθισμός στον τζόγο είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που συχνά ξεκινά διακριτικά και μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες. Το άρθρο αναλύει τα προειδοποιητικά σημάδια...

Υψηλή χοληστερίνη: Το κορυφαίο φρούτο που εξουδετερώνει τα επίπεδά της, αποκαλύπτουν ειδικοί

Ένα κοινό φρούτο, το μήλο, αναδεικνύεται ως αποτελεσματικός σύμμαχος στη μείωση της υψηλής χοληστερίνης, σύμφωνα με ειδικούς. Η καθημερινή κατανάλωση δύο μήλων μπορεί να...

Ύπνος: Επιστήμονες αποκαλύπτουν το μυστικό της θερμοκρασίας για βαθύ ύπνο και αναζωογονητικό ξύπνημα

Ερευνητές από το Ινστιτούτο Έρευνας για τη Γήρανση στις ΗΠΑ αποκάλυψαν ότι η θερμοκρασία του υπνοδωματίου παίζει καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα του ύπνου. Σύμφωνα...

Επιστήμονες εντοπίζουν σπάνια ομάδα αίματος – Ποιοι τη διαθέτουν

Επιστήμονες ανακοίνωσαν την ανακάλυψη ενός νέου συστήματος ομάδων αίματος, που ονομάζεται MAL, μετά από 50 χρόνια έρευνας. Η ανακάλυψη προήλθε από την απουσία ενός...

Διαβήτης τύπου 2: Το κορυφαίο σνακ που εξουδετερώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα μέσα σε λίγα λεπτά

Έρευνα αποκαλύπτει ότι η κατανάλωση αμυγδάλων μπορεί να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σε μόλις 90 λεπτά, προσφέροντας μια απλή και οικονομική λύση...

Ύπνος: Διατροφολόγος εξηγεί πότε πρέπει να πίνετε τον τελευταίο καφέ της ημέρας για...

Η καφεΐνη μπορεί να είναι ευεργετική, αλλά ο λάθος χρόνος κατανάλωσής της μπορεί να διαταράξει τον ύπνο σας. Μια διατροφολόγος εξηγεί πότε είναι η...

ΕΟΔΥ: Ένα μοιραίο κρούσμα covid-19 και δύο από γρίπη την περασμένη εβδομάδα

Συνολικά πτωτική τάση παρουσιάζει η θετικότητα για γρίπη στην κοινότητα, παραμένοντας ωστόσο πάνω από το όριο που σηματοδοτεί την εποχική δραστηριότητα της. Παράλληλα, σε...

Τα τρόφιμα-δολοφόνοι που ξεπερνούν το κάπνισμα σε θνησιμότητα – Ειδικός κρούει συναγερμό

Πρόσφατη ανασκόπηση μελετών αποκαλύπτει τους κινδύνους των υπερεπεξεργασμένων τροφίμων, συνδέοντάς τα με 32 επιβλαβείς επιπτώσεις στην υγεία, όπως καρδιαγγειακά νοσήματα, διαβήτη, ψυχικές διαταραχές και...

Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου: Το Νο1 μπαχαρικό που προσφέρει ανακούφιση από τα συμπτώματα, σύμφωνα...

Η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαχείριση του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου (IBS). Ειδικοί διατροφής αναδεικνύουν ένα συγκεκριμένο μπαχαρικό, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες...

Ύπνος: Η Νο1 μαγική αλλαγή στη διατροφή που θα σας χαρίσει 18 επιπλέον...

Η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα του ύπνου, με τροφές πλούσιες σε μελατονίνη να διευκολύνουν τον ύπνο. Η αύξηση της πρόσληψης πρωτεΐνης έχει...

Σπλαχνικό λίπος: Η κορυφαία άσκηση που εξαφανίζει το επικίνδυνο λίπος, αποκαλύπτουν ειδικοί

Το υπερβολικό σπλαχνικό λίπος μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο χρόνιων ασθενειών όπως καρδιαγγειακά νοσήματα και διαβήτης. Μία άσκηση αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς...

Ύπνος: Ειδικός αποκαλύπτει 3 απλές τεχνικές για να ξανακοιμηθείτε μέσα σε 5 λεπτά...

Εάν ο ύπνος σας διακόπτεται και ξυπνάτε συχνά μέσα στη νύχτα και παλεύετε να ξανακοιμηθείτε, υπάρχουν τρεις απλές τεχνικές που υπόσχονται να σας επαναφέρουν...

Συγκλονιστικό βίντεο: Μητέρα αρπάζει τον γιο της από βέβαιο πνιγμό – Τι πρέπει...

Ο πνιγμός αποτελεί έναν από τους σοβαρότερους κινδύνους για μικρά παιδιά, ιδιαίτερα κάτω των τεσσάρων ετών. Λόγω του ημιτελούς συντονισμού και της αναπτυξιακής κατάστασης...

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Το κρυφό σύμπτωμα που όλοι παραβλέπουν, προειδοποιούν οι ειδικοί

Ο καρκίνος του παχέος εντέρου παρουσιάζει αυξητική τάση σε νεότερες ηλικίες από τη δεκαετία του 1990, σύμφωνα με ειδικούς ερευνητές. Οι λόγοι για αυτή...

Ύπνος: Το κορυφαίο μυστικό για το δείπνο που αποκαλύπτει διατροφολόγος σε όσους παλεύουν με την αϋπνία

Το δείπνο σας μπορεί να είναι το μυστικό για έναν ήρεμο ύπνο. Μια διατροφολόγος αποκαλύπτει μία βασική συμβουλή της για το βραδινό γεύμα, που...

Καρδιά: Αν παραλείπετε αυτά τα γεύματα κινδυνεύετε με έμφραγμα

Θέλετε να προστατεύσετε την καρδιά σας και να μειώσετε τον κίνδυνο για έμφραγμα; Μια νέα μελέτη δείχνει ότι αν παραλείπετε συγκεκριμένα γεύματα μέσα στην...

Μεταβολικό σύνδρομο: Το κορυφαίο μπαχαρικό με ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, αποκαλύπτουν διαιτολόγοι

Το μεταβολικό σύνδρομο είναι μια σύνθετη κατάσταση που περιλαμβάνει πολλαπλούς παράγοντες κινδύνου όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, αυξημένο σάκχαρο, χαμηλή HDL χοληστερόλη και περίσσεια κοιλιακού...

Ύπνος: Το κορυφαίο φυτό εσωτερικού χώρου που εξαφανίζει τη μούχλα και χαρίζει βαθύ ύπνο, σύμφωνα με ειδικό

Ανακαλύψτε το μυστικό για έναν καλύτερο ύπνο και ένα πιο υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι. Ειδικός αποκαλύπτει με ποιο τρόπο ένα φυτό εσωτερικού χώρου μπορεί...

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θέμος Αναστασιάδης: Αποκαλύψεις για την χήρα του, Βασιλική, 6 χρόνια μετά την απώλειά του

Η Βασιλική Παναγιωτοπούλου πραγματοποίησε μια νυχτερινή έξοδο στον Λυκαβηττό,...

Η Άννα Βίσση στις Φιλιππίνες για το Πάσχα – Εντυπωσιάζει με μαγιό στα 67...

Η Άννα Βίσση περνάει το φετινό Πάσχα μακριά από...

Βασίλης Καρράς: Το οικογενειακό δράμα που εξελίσσεται μετά την απώλειά του

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία...

Ιωάννα Τούνη – Σάλος με το βίντεο όπου διασκεδάζει σε μπαρ λίγο πριν την...

Η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε αντιδράσεις με ένα βίντεο που...

// ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ