Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κικ Κένεντι, η «χρυσή» κληρονόμος των Κένεντι είναι η νέα συντροφιά του Μπεν Άφλεκ μετά το διαζύγιο με τη Λόπεζ

  • Ο Μπεν Άφλεκ θεωρείται σε σχέση με την Κικ Κένεντι μετά το διαζύγιο με την Τζένιφερ Λόπεζ.
  • Η φύση της σχέσης τους παραμένει ασαφής και δεν έχουν δοθεί επίσημα σχόλια.
  • Η Λόπεζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Άφλεκ με αιτία τις "ασυμβίβαστες διαφορές".
  • Ο Άφλεκ ίσως δυσανασχετούσε με την προσοχή των μέσων στη σχέση τους.
  • Η Κικ Κένεντι είναι ηθοποιός και ακτιβίστρια, έχει σπουδάσει ιστορία και θέατρο, και είναι θεία της Kick που πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα.
  • Στον λογαριασμό της στο Instagram φαίνεται με διάσημους όπως η Taylor Swift.
  • Της αρέσουν τα ταξίδια, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Δεν χάνει χρόνο ο Μπεν Άφλεκ και μόλις πέντε μέρες από την κατάθεση διαζυγίου με την Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθη με την 36χρονη κόρη του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, Κικ Κένεντι.

Πηγή του Χόλιγουντ είπε στο Page Six ότι ο Μπεν Άφλεκ και η Κικ Κένεντι έχουν βρεθεί σε εστιατόρια και μαγαζιά του Μπέβερλι Χιλς, και όλα αυτά εν μέσω του διαζυγίου του με την Τζένιφερ Λόπεζ, μία σχέση που δεν ευδοκίμησε για ακόμα μία φορά. 

Η φύση της σχέση του Μπεν Άφλεκ και της χρυσής κληρονόμου παραμένει ασαφής. Η Kick Kennedy αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ και οι εκπρόσωποι του Άφλεκ δεν απάντησαν άμεσα στο αίτημα του Page Six.

Οι λόγοι του διαζυγίου Άφλεκ και JLo

Η Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό Άφλεκ την Τρίτη 20 Αυγούστου 2024, μετά από όργιο φημών περί χωρισμού εδώ και μήνες. 

Ημερομηνία του χωρισμού τους είναι η 26η Απριλίου 2024, όπως έγινε γνωστό από τα χαρτιά του διαζυγίου. Ως αιτία του χωρισμού τους, η τραγουδίστρια επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές».

Μία από αυτές είναι πιθανότατα ότι ο Άφλεκ άντεχε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης στη σχέση τους. Το Page Six ανέφερε μάλιστα το 2022 ότι ο πρωταγωνιστής του «Argo» τρομοκρατήθηκε στον μήνα του μέλιτος στο Παρίσι λόγω των παπαράτσι.

Μια πηγή από το περιβάλλον του Άφλεκ σχολίασε στην ιστοσελίδα ότι δεν ντρέπεται για την ανάγκη του για μοναξιά και είναι «περήφανος για το γεγονός ότι πάντα φρόντιζε και πάντα θα φροντίζει τον εαυτό του».

«Ποτέ δεν έχει – και φαίνεται ότι ποτέ –  δεν θα δώσει τον εαυτό του ολοκληρωτικά σε ένα άλλο άτομο», πρόσθεσε η πηγή.

Αυτό, φυσικά, ήταν ένα σοβαρό πρόβημα για την Λόπεζ.

Πρόσωπο από το περιβάλλον της 55χρονης σταρ δήλωσε στο Page Six νωρίτερα τον Αύγουστο ότι νιώθει αμηχανία για τον αποτυχημένο γάμο τους, επειδή ήταν πεπεισμένη ότι εκείνη και ο Άφλεκ θα έκαναν επιτέλους την αγάπη τους να λειτουργήσει.

REUTERS/Yara Nardi/File Photo

Πηγή φωτογραφίας: REUTERS/Yara Nardi/File Photo

«Δεν έχει έδειξε κανένα ενδιαφέρον για να λειτουργήσει ο γάμος τους» επιβεβαίωσε μια πηγή στη Page Six αυτή την εβδομάδα.

Το ζευγάρι επανενώθηκε στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022 – 20 χρόνια αφότου είχαν αρχικά οριστεί να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν μια επίσημη τελετή για την οικογένεια και τους φίλους τους εβδομάδες αργότερα στην έπαυλη του Άφλεκ.

Ποια είναι η Κικ Κένεντι, η νέα «συντροφιά» του Μπεν Άφλεκ

Η Κάθλιν Αλεξάντρα «Κικ» Κένεντι γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 1988 και δηλώνει ηθοποιός και ακτιβίστρια. Έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Fear And Loathing In Aspen».

Photo by: zz/John Nacion/STAR MAX/IPx 2019

Πηγή φωτογραφίας AP, zz/John Nacion/STAR MAX/IPx

Πήρε το όνομά της από την θεία της Kick, η οποία πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1948.

Η Kick Kennedy έχει σπουδάσει ιστορία και θέατρο στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στην Καλιφόρνια. Βιολογική μητέρα της είναι η Emily Black, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Robert F. Kennedy από το 1982 έως το 1994. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kick Kennedy (@kickkennedy)

Στον λογαριασμό της στο Instagram, με τους χιλιάδες ακολουθούς, τη βλέπουμε με πλήθος από διασήμους, μεταξύ αυτών και την Taylor Swift, η οποία μάλιστα το 2012 έβγαινε με τον αδερφό της, τον Conor.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kick Kennedy (@kickkennedy)

Επίσης της αρέσουν πολύ τα ταξίδια, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media. 

Πληροφορίες από Page Six, Daily Mail

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tο ΔΕΔΟΜΕΝΟ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΔΕΔΟΜΕΝΟ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

Δημοφιλή

Αταμάν: «Μαθαίνω την κουλτούρα του Παναθηναϊκού, που ξεκίνησε από τον Παύλο Γιαννακόπουλο»

Ο Εργκίν Αταμάν μιλάει στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου...

Το λιοντάρι της πλατείας του Αγίου Μάρκου στη Βενετία είναι…κινέζικο

Ανακάλυψη ότι το λιοντάρι της πλατείας του Αγίου Μάρκου...

Σλούκας: «Όλοι γνωρίζουμε τι εστί “Παύλος Γιαννακόπουλος” για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ»

Κώστας Σλούκας μιλάει για το 6ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος".Αναφέρεται...

Έρευνα: Αντικαταθλιπτικό φαίνεται πολλά υποσχόμενο στη θεραπεία των όγκων του εγκεφάλου

Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "Nature Medicine" και εστιάζει...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κατερίνα Καινούργιου: Ο τρόμος που έζησε με κατσαρίδα – «Πήρα τον Παναγιώτη του λέω γύρνα τώρα σπίτι»

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε ένα τρομακτικό περιστατικό που έζησε με μια κατσαρίδα στο σπίτι της στο Κολωνάκι.Κάλεσε τον σύντροφό της να έρθει να τη...

Ναταλία Δραγούμη για το σεξιστικό σχόλιο που της έκαναν: «Είναι 8 το πρωί και έχω λάβει 10 φωτογραφίες με γυμνούς άνδρες»

Η Ναταλία Δραγούμη αντιμετωπίζει hate comments στο TikTok.Απάντησε με χιούμορ σε σχόλιο που την αποκαλούσε υπερεκτιμημένο milf.Έλαβε φωτογραφίες με γυμνούς άνδρες στις 8 το...

Αθηνά Οικονομάκου: Το δημόσιο «ευχαριστώ» από τον Μπρούνο Τσερέλα

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα βρέθηκαν στην Τοσκάνη και μοιράστηκαν στιγμές στα social media.Η Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο ότι...

Λύγισε η Λένα Μαντά για την απώλεια του συζύγου της: «Μου λείπει το χέρι που με κρατούσε»

Η Λένα Μαντά έχασε τον σύζυγό της Γιώργο με τον οποίο ήταν μαζί για 41 χρόνια το φετινό καλοκαίρι.Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», εξέφρασε...

Πόπη Μαλλιωτάκη: Είναι τιμή μου να με αποκαλούν Κιμ Καρντάσιαν της Ελλάδας

Η Πόπη Μαλλιωτάκη αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της.Αναφέρθηκε στα σχόλια που λαμβάνει στα social media, στις πλαστικές επεμβάσεις και...

Θανάσης Πατριαρχέας: Όταν έγινε αυτό είπα τέρμα, θα παλεύω μόνο ως ηθοποιός

Ο Θανάσης Πατριαρχέας αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με την υποκριτική.Σταμάτησε νωρίς να ζητά χρήματα από το σπίτι και δούλευε από νωρίς, αναγκάστηκε να...

Θοδωρής Αθερίδης: Η πρώτη του δήλωση μετά τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη – «Στηρίζω τη Σμαράγδα»

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για πρώτη φορά για τη σύντροφό του, Σμαράγδα Καρύδη, η οποία έχασε πρόσφατα τον πατέρα της, Ντίνο Καρύδη.Ο ηθοποιός αναφέρθηκε...

Χρύσα Μιχαλοπούλου για Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Είναι υπέροχος ως μπαμπάς, είμαστε αυστηροί όπου πρέπει»

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησε για τον γιο της, τον σύντροφό της Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον ρόλο της στη σειρά "Τσαμπού".Εξέφρασε τη χαρά της για...

Στέφανος Ξενάκης: «Έχω περάσει δυο πολύ βαθιές καταθλίψεις, κάτι ήθελε να μου πει ο εαυτός μου»

Ο Στέφανος Ξενάκης αναφέρει ότι έχει περάσει δύο βαθιές καταθλίψεις και ότι ο εαυτός του ήθελε να του πει κάτι.Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του,...

Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του Πατρός Αντωνίου και ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»

Ο Πάνος Μουζουράκης θα καταθέσει υπέρ του πατρός Αντώνιου σε δικαστήριο.Ο τραγουδιστής εκφράζει την υποστήριξή του προς τον πατρό Αντώνιο.Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στη...