Η Λήδα Φόστερ, κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα και του σαξοφωνίστα Άλεξ Φόστερ, μοιράζεται την προσωπική της ιστορία και την εμπειρία της με την κατάθλιψη καθώς ξεκινά τη μουσική της καριέρα στα 22 της χρόνια. Σε συνέντευξή της, εξομολογείται ότι η μουσική την βοήθησε να εκφράσει τα συναισθήματά της και να παλέψει με τις σκοτεινές σκέψεις που την ταλάνιζαν.
Δηλώνει ανοιχτή στο ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, ενώ αναγνωρίζει την αγάπη και τον θαυμασμό της για τη μητέρα της, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην παιδική της ηλικία. Μεγαλωμένη ανάμεσα σε δύο ηπείρους, η Λήδα διαθέτει μια μοναδική προοπτική που την ξεχωρίζει.
Πιο αναλυτικά
Η Λήδα Φόστερ, κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα και του σαξοφωνίστα Άλεξ Φόστερ, κάνει τα πρώτα της βήματα στη μουσική, στα 22 της χρόνια, και ανοίγει την καρδιά της.
Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η μουσική μπήκε στη ζωή της όχι από καλλιτεχνικό καπρίτσιο, αλλά ως ανάγκη να διαχειριστεί βαθύτερα πράγματα.
Όσα δήλωσε η Λήδα Φόστερ για τη μουσική
«Ήμουν έφηβη στη Νέα Υόρκη, είχα πολλή κατάθλιψη. Σε άσχημο σημείο. Βρήκα ότι μέσα από τη μουσική μπορούσα να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Πάλεψα με την κατάθλιψη 3-4 χρόνια. Έκανα κακές σκέψεις. Δεν έφτασα ποτέ στο σημείο να κάνω κακό στον εαυτό μου, αλλά το είχα σκεφτεί», εξομολογήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη.
Η ίδια δηλώνει ανοιχτή στο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, αν προκύψει η πρόταση, αν και στον εθνικό τελικό δεν συμμετείχε γιατί «δεν είχε τραγούδι για Eurovision».
Όσο για τον τίτλο «κόρη της Μαγγίρα», τον κουβαλάει με χαρά, αφού την αγαπάει και τη θαυμάζει, ωστόσο παραδέχεται ότι τα παιδικά της χρόνια είχαν και τις αμήχανες στιγμές: «Στο δημοτικό, όταν ερχόταν να πάρει βαθμούς, πέφτανε όλα τα παιδάκια πάνω της και δεν μπορούσα να πάω δίπλα της».
Η Λήδα Φόστερ μεγάλωσε μοιρασμένη ανάμεσα σε δύο ηπείρους και δύο πολύ διαφορετικούς γονείς: από τα τέσσερα μέχρι τα 15 με τη μητέρα της στην Ελλάδα και από τα 15 μέχρι τα 18 με τον πατέρα της στη Νέα Υόρκη. Αυτό της έδωσε ωστόσο κι έναν αέρα, που λίγα παιδιά στην ηλικία της μπορούν να πουν ότι έχουν.