Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα διαβόητα «freak-offs» του Sean «Diddy» Combs με ναρκωτικά, σεξ και baby oil που ερευνούν οι εισαγγελείς

  • Ο μεγιστάνας της μουσικής Sean «Diddy» Combs ερευνάται για οργανωμένη εγκληματική δραστηριότητα με ναρκωτικά, γυναίκες και βιντεοσκοπημένα όργια.
  • Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει σοβαρά αδικήματα όπως εμπρησμό, δωροδοκία και εκβιασμό.
  • Οι "freak-offs" ήταν περίτεχνες σεξουαλικές παραστάσεις με ναρκωτικά και εξαναγκασμό.
  • Ο Combs οργάνωνε τα "freak-offs" σε ξενοδοχεία γεμάτα baby oil και ναρκωτικά.
  • Οι δικηγόροι του Combs υποστηρίζουν ότι οι συναντήσεις ήταν συναινετικές, χωρίς σεξουαλική βία.
  • Ο Combs αντιμετωπίζει κατηγορίες για sex trafficking, εκβιασμό και σεξουαλική κακοποίηση.

Μία ολόκληρη εγκληματική «επιχείρηση» με ναρκωτικά, γυναίκες, εκβιασμούς και βιντεοσκοπημένα όργια σε «ιδιωτικά πάρτι» είχε στήσει ο μεγιστάνας της μουσικής, Sean «Diddy» Combs ή αλλιώς Puff Daddy που συνελήφθη και ερευνάται από τις εισαγγελικές αρχές.

Το 14σέλιδο κατηγορητήριο κατά του μεγιστάνα της μουσικής, Sean «Diddy» Combs ή αλλιώς Puff Daddy περιλαμβάνει ιδιαίτερο σοβαρά αδικήματα, όπως εμπρησμό, δωροδοκία, απαγωγή και παρακώλυση της δικαιοσύνης αλλά και τα λεγόμενα «freak-off» μια δραστηριότητα αρκετά πιο σκοτεινή από διάσημα «λευκά πάρτι» που γίνονταν σε μεγάλες επαύλεις με καλεσμένους λαμπερούς celebrities.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, τα «freak-offs» είναι «περίτεχνες και καθοδηγούμενες σεξουαλικές παραστάσεις» που περιλάμβαναν άφθονα ναρκωτικά και μεθόδους εξαναγκασμού σε σεξουαλικές πράξεις.

Η νομική ομάδα του Combs, ωστόσο, επιμένει ότι οι συναντήσεις αυτές ήταν συναινετικές, σύμφωνα με τους New York Times.

Αυτά τα «freak-offs» οργανώνονταν από τον Combs και τους συνεργάτες του σε σουίτες ξενοδοχείων γεμάτες με baby oil, ναρκωτικά και εξοπλισμό βίντεο.

Μάλιστα άφηναν τους συμμετέχοντες τόσο εξαντλημένους και καταπονημένους, που μετά την ολοκλήρωσή τους χρειάζονταν να τους χορηγηθούν ενδοφλέβιες ενέσεις για να συνέλθουν.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Combs χρησιμοποιούσε ως μέσο εκβιασμού τα βίντεο που είχε τραβήξει κατά τη διάρκεια των οργίων, ώστε να μην μπορεί να παραπονεθεί κανείς ό,τι κι αν του είχε συμβεί.

«Τα freak-offs είναι ο πυρήνας αυτής της υπόθεσης και πρόκειται για μια δραστηριότητα εγγενώς επικίνδυνη», δήλωσε η Emily A. Johnson, μία από τους εισαγγελείς, στο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα.

REUTERS/Jane Rosenberg

Η μία από τους εισαγγελείς Emily A. Johnson – Πηγή φωτογραφίας: REUTERS/Jane Rosenberg

Οι περιγραφές των εισαγγελέων αντανακλούν σε μεγάλο βαθμό τους ισχυρισμούς της τραγουδίστριας Cassie σε αγωγή-βόμβα που κατέθεσε το περασμένο φθινόπωρο εναντίον του Combs, του πρώην φίλου της. Στο κατηγορητήριο δεν συνδέεται κάποιο συγκεκριμένο όνομα με την περιγραφή των freak-offs, παρά μόνο η ανώνυμη μαρτυρία του αποκαλούμενου «θύματος 1».

Η Cassie, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Casandra Ventura, ανέφερε στη μήνυσή της ότι ο κ. Combs οργάνωνε συχνά «freak-offs» σε πολυτελή ξενοδοχεία ανά τις ΗΠΑ, και ότι της έδινε αναλυτικές οδηγίες κατά τη διάρκειά τους για το πώς έπρεπε να ρίχνει «υπερβολικές» ποσότητες baby oil στο σώμα της και να αγγίζει σε συγκεκριμένα σημεία τις ιερόδουλες, ενώ εκείνος τραβούσε βίντεο και αυνανιζόταν.

«Αντιμετώπιζε αυτήν την εξαναγκασμένη συνεύρεση ως ένα προσωπικό έργο τέχνης, αλλάζοντας ο ίδιος τα κεριά που χρησιμοποιούσε για φωτισμό ώστε να τραβάει καλύτερα βίντεο» αναφέρει η αγωγή.

Όλα ήταν συναινετικά, λένε οι δικηγόροι του 

Οι δικηγόροι του κ. Combs, ο οποίος δηλώνει αθώος για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σχετικά με το sex trafficking και τους εκβιασμούς, παρουσίασαν στο δικαστήριο μια τελείως διαφορετική εικόνα για τα «freak-offs».

Ειδικότερα, ισχυρίστηκαν ότι επρόκειτο για συναινετικές συνευρέσεις με τη συμμετοχή του κ. Combs και της κ. Ventura, που διατηρούσαν μια μακροχρόνια αλλά περίπλοκη και προβληματική σχέση. Αυτές οι συνευρέσεις, κατά τους ίδιους, μπορεί να σοκάρουν ορισμένους ανθρώπους, αλλά δεν περιλάμβαναν σεξουαλικές επιθέσεις ούτε «βία, απάτη ή εξαναγκασμό», ώστε να μπορούν να θεωρηθούν σωματεμπορία.

Οι εισαγγελικές Αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση υποστηρίζουν ότι ο κ. Combs είχε δημιουργήσει μία ομάδα ανθρώπων που δούλευαν για την «επιχείρηση εκβιασμών» την οποία είχε στήσει ο ίδιος.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι υπάρχουν μάρτυρες που έχουν δει να ασκείται βία «κατά τη διάρκεια και σε σχέση με τα freak-off». Ο Diddy φέρεται να ζητούσε απόλυτη αφοσίωση από τα μέλη αυτού του κυκλώματός του και να τα απειλούσε ώστε να εκτελούν τις εντολές του χωρίς δισταγμό.

Εκτός από τη μήνυση της Ventura, ο Combs αντιμετωπίζει μια σειρά άλλων αγωγών από γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση υπό την επήρεια ναρκωτικών. Μια καταγγέλλουσα, η Adria English, ισχυρίστηκε ότι ο Combs απαιτούσε να κάνει σεξ με τους καλεσμένους του στα περίφημα «λευκά πάρτι» του.

Οι δικηγόροι του Combs έχουν απορρίψει τις αγωγές. 

Ο Combs ο οποίος παραμένει υπό ομοσπονδιακή κράτηση αφού δεν του έχει επιτραπεί η αποφυλάκιση με εγγύηση, κατηγορείται ότι προσπάθησε να συγκαλύψει τα στοιχεία της κακοποίησης.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι προσέφερε δωροδοκίες στο προσωπικό του ξενοδοχείου και προσπάθησε να καταστρέψει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας μετά από μια επίθεση στην Ventura το 2016. η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και η νομική μάχη του Combs έχει ακόμα δρόμο.

Οι κατηγορίες εναντίον του Combs χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1990, όταν ίδρυσε την Bad Boy Records, την εταιρεία του, σύμφωνα με το Forbes.

Το 2022, βρισκόταν στη 14η θέση της λίστας του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους διασκεδαστές, αφού εκτιμάται ότι έβγαλε 90 εκατομμύρια δολάρια εκείνη τη χρονιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tο ΔΕΔΟΜΕΝΟ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΔΕΔΟΜΕΝΟ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλή

Μέριλ Στριπ: «Ένας σκίουρος έχει περισσότερα δικαιώματα» από ένα κορίτσι στο Αφγανιστάν

Η Μέριλ Στριπ εξέφρασε την άποψη ότι ένας σκίουρος...

Ένθετο Κόσμος: Τρίπολη και ανατολικός Λίβανος καταφύγια των νέων εκτοπισμένων

Μαζική έξοδος από το Νότιο Λίβανο λόγω βίαιων συμβάντωνΤρίπολη...

Γραμμές της Νάσκα: 303 νέα γεωγλυφικά ανακαλύφθηκαν χάρη στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Χάρη στην Τεχνητή Νοημοσύνη ανακαλύφθηκαν 303 νέα γεωγλυφικά σχήματα...

Κράτησε τον “κορμό” για να παραμείνει στην κορυφή

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τον "κορμό" της ομάδας του και...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα παιδιά της Αντζελίνα Τζολί αφού πήραν το επώνυμό της, κάνουν και ασορτί τατουάζ

Τα έξι παιδιά της Αντζελίνας Τζολί αλλάζουν το επώνυμο του πατέρα τους και μοιράζονται τατουάζ με τη μητέρα τους.Οι περισσότερο προσκείμενοι στη μητέρα τους...

«Το μυαλό τρέχει αλλά ακόμα δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα» λέει ο Δημήτρης Σταρόβας

Ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρει ότι μετά το εγκεφαλικό έχει αλλάξει τρόπο ζωής και πηγαίνει καλύτερα.Σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Buongiorno» μίλησε για τις δύσκολες...

Μάρκος Σεφερλής: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο» λέει η μητέρα του ηθοποιού για τις αντιδράσεις

Η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή αντιδρά στις κριτικές για τον γιο της, λέγοντας πως κρύβεται ζήλια πίσω από αυτές.Η κυρία Χαρίκλεια είναι περήφανη για...

H Νατάσα Μποφίλιου απάντησε για το φόρεμα που επέλεξε στη συναυλία του Λυκαβηττού – «Έκανε 148 ευρώ»

Η Νατάσα Μποφίλιου ανταποκρίνεται για το φόρεμα που φορούσε στη συναυλία της στον Λυκαβηττό και αποκαλύπτει ότι κόστιζε 148 ευρώ, όχι 2.000 ευρώ όπως...

Μάγδα Τσέγκου και Πέτρος Κελέσης έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Η Μάγδα Τσέγκου και ο Πέτρος Κελέσης είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια και ετοιμάζονται για τον γάμο τους.Η Μάγδα Τσέγκου παρευρέθηκε στη βάφτιση της...

Δέσποινα Καμπούρη: Η εξομολόγηση για το χειρουργείο που έκανε στη σπονδυλική στήλη

Η Δέσποινα Καμπούρη εξομολογήθηκε για το χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη που έκανε και το άγχος που πέρασε.Η επέμβαση στη σπονδυλική στήλη ήταν αναγκαία και...

Κατιάνα Μπαλανίκα για τον Γιώργο Μαρίνο: «Δεν με άφηνε να πάω αλλού, τα καλοκαίρια δεν είχα να φάω»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μιλά για τον Γιώργο Μαρίνο και αναφέρει ότι την θεωρούσε "δική του" και δεν την άφηνε να δουλέψει τα καλοκαίρια.Αποκαλύπτει ότι...

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Οι Ταύροι μπορεί να έχουν συζητήσεις που τους εμπνέουν, αλλά πρέπει να προσέχουν την αντίθεση Ερμή - Ποσειδώνα.Οι Δίδυμοι αντιμετωπίζουν οικογενειακά θέματα και καινοτόμες...

Μέριλ Στριπ: Μια γάτα έχει περισσότερη ελευθερία στο Αφγανιστάν από μια γυναίκα

Η Μέριλ Στριπ δήλωσε ότι μια γάτα έχει περισσότερη ελευθερία στο Αφγανιστάν από μια γυναίκα.Επεσήμανε την ανατροπή στην κοινωνία του Αφγανιστάν ως προειδοποιητικό παράδειγμα...

Ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον εξομολογήθηκε πως είχε κατάθλιψη αλλά σώθηκε χάρη στον σκύλο του Ella

Ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον, Τζέις, εξομολογήθηκε για τη μάχη του με την κατάθλιψη.Ο σκύλος του, η Ella, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σωτηρία του.Η...