Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Η γνωριμία, ο γάμος, τα δίδυμα – Τι έλεγαν στην τελευταία κοινή συνέντευξη

  • Ο γάμος της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Μίνω Μάτσα περνά κρίση, με τα δίδυμα παιδιά τους να παραμένουν προτεραιότητά της.
  • Η γνωριμία τους ξεκίνησε με πολιτικό γάμο το 2021 και ενέπνευσε τρυφερές δηλώσεις αγάπης και θαυμασμού.
  • Ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε δημόσιες εμφανίσεις με τα παιδιά τους και σε ρομαντικές στιγμές.
  • Η καραντίνα λόγω πανδημίας είχε φέρει το ζευγάρι ακόμη πιο κοντά.
  • Η Όλγα έχει εμπλουτίσει τον Μίνω με την επαφή της με την πολιτική, ενώ ο Μίνως την έχει εμπνεύσει με τη μουσική.
  • Μετά τις φήμες για χωρισμό, η Όλγα επιβεβαίωσε την κρίση στον γάμο τους μέσω δηλώσεων.

Με γραπτή της δήλωση η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε πως ο γάμος της με τον Μίνω Μάτσα περνάει κρίση. Η υπουργός Τουρισμού σημείωνε, ανάμεσα σε άλλα, πως τα δίδυμα – η κόρη και ο γιος της – παραμένουν κύριο μέλημά της.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας ένωσαν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο το 2021 στις Σπέτσες. Λίγους μήνες αργότερα, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους.

Ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει αρκετές φορές την υπουργό Τουρισμό και τον γνωστό μουσικοσυνθέτη σε δημόσιες εμφανίσεις τους, κάποιες από αυτές με τα παιδιά τους, τα οποία πριν από λίγες ημέρες γιόρτασαν τα τρίτα γενέθλιά τους και είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει δώσει το «παρών» σε πολλές παραστάσεις του συζύγου της κι εκείνος με τη σειρά του την έχει συνοδεύσει σε επίσημες εκδηλώσεις.

Στην αρχή της γνωριμίας τους, η καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, είχε φέρει το ζευγάρι ακόμη πιο κοντά.

Περνούν πολλές ώρες μαζί, βλέπουν φίλους, όποτε αυτό είναι εφικτό, ενώ ο Μίνως Μάτσας έκανε πρόταση γάμου στην Όλγα Κεφαλογιάννη τον Σεπτέμβριο του 2020.

Στις 10 του ίδιου μήνα, κατά τη διάρκεια συναυλίας του συνθέτη στη Ρωμαϊκή Αγορά, όταν κάθισε στο πιάνο για να παίξει το κομμάτι «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου», είπε, κοιτώντας την Όλγα: «Εύχομαι όποιος έχει βρει τον άνθρωπό του να τον κρατήσει για πάντα. Έτσι δεν είναι, Όλγα;».

Στις συνεντεύξεις τους πάντα μιλούσαν με λόγια αγάπης και θαυμασμού ο ένας για τον άλλον, ενώ πριν από περίπου 7 μήνες, στις 15 Φεβρουαρίου, είχαν αποκαλύψει στην κοινή τους τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», λεπτομέρειες για τη γνωριμία τους, η οποία – όπως έλεγαν – ήταν «καρμική».

Τότε, μεταξύ άλλων, το ερωτευμένο ζευγάρι είχε μιλήσει με τρυφερότητα για την προσωπική του ζωή, την καθημερινότητά του και τη συνάντηση της μουσικής με την πολιτική.

«Όταν γνωριστήκαμε πρώτη φορά, ρώτησα την Όλγα: ”Με τι ασχολείστε;”. Δεν είχα ιδέα από πολιτική. Κάναμε 8 μήνες να μιλήσουμε ξανά. Δέσαμε μαγικά μετά μουσικής. Δεν έκανε κανείς το πρώτο βήμα. Έγινε χωρίς να το καταλάβουμε, σαν αυτοματισμός, σαν να το ξέραμε, δεν προσπάθησε κανείς από τους δύο. Ήταν σαν να έπρεπε να συμβεί. Βρεθήκαμε σε μία συναυλία, να καθόμαστε δίπλα δίπλα», εξομολογήθηκε το ζευγάρι για το πώς ήρθε κοντά.

«Η Όλγα έχει ένα ασφυκτικό πρόγραμμα, είναι πιεσμένη και αν την πιέσεις λίγο ακόμη, εκρήγνυται. Αν είσαι τη λάθος στιγμή και πεις το λάθος πράγμα… Αλλά μετά από δύο λεπτά έχει τελειώσει», αποκάλυψε ο συνθέτης για τα «αρνητικά» χαρακτηριστικά της συζύγου του.

Από τη δική της μεριά, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι αυτό που έχει συμβεί με εμάς είναι ότι ουσιαστικά έχει δώσει ο ένας στον άλλο το παράθυρο σε μία τελείως διαφορετική ζωή, σε μία τελείως διαφορετική δραστηριότητα, σε μία διαφορετική καθημερινότητα που έχουμε αναγκαστικά και οι δύο. Αυτό μάλλον εμπλουτίζει και αυτό που κάνουμε εμείς οι ίδιοι».

«Το βλέπω ότι έχει λειτουργήσει μάλλον συμπληρωματικά και σίγουρα εμένα, τουλάχιστον λέω για τον εαυτό μου, με έχει πάει παρακάτω αυτή η καθημερινή επαφή με την Τέχνη. Με βοηθάει πάρα πολύ και στην ισορροπία και στην ωραία αρμονία που θες να έχεις για να μπορείς να ανταποκριθείς και στον σκληρό κόσμο της πολιτικής», είχε συμπληρώσει η υπουργός Τουρισμού.

«Η αλήθεια είναι ότι η μουσική και η πολιτική δεν έχουν καμία σχέση. Αλλά η πολιτική είναι ένας χώρος που εγώ δεν είχα επαφή καμία. Έτσι, γνώρισα μέσα από τα μάτια της Όλγας έναν κόσμο που είναι η αλήθεια ότι με έχει κάνει πλουσιότερο. Διότι δεν είμαι περήφανος που δεν είχα επαφή με τα πράγματα», είχε προσθέσει ο Μίνως Μάτσας στη συνέντευξή τους στον ΑΝΤ1.

 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας έκαναν συχνά τα φλας των φωτορεπόρτερ να αστράφτουν, καθώς, όπως ειπώθηκε και πριν, πραγματοποιούσαν πολύ συχνά κοινές εμφανίσεις.

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Η γνωριμία, ο γάμος, τα δίδυμα - Τι έλεγαν στην τελευταία κοινή συνέντευξη

Πριν από σχεδόν τρεις εβδομάδες, και συγκεκριμένα στις 4 Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι είχε βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο για να απολαύσει τη συναυλία – αφιέρωμα στα τραγούδια του μεγάλου στιχουργού Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Μετά τη φημολογία για τον χωρισμό της με τον Μίνω Μάτσα, η Όλγα Κεφαλογιάννη εξέδωσε νωρίτερα την Παρασκευή (27.09.2024) ανακοίνωση, όπου επιβεβαίωνε την κρίση στον γάμο της.

Η υπουργός Τουρισμού, στη δήλωσή της αναφέρει ότι πάντα υπήρξε ειλικρινής και δεν κρύφτηκε ποτέ, τόσο για θέματα πολιτικής, όσο και για θέματα που άπτονται της προσωπικής της ζωής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tο ΔΕΔΟΜΕΝΟ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΔΕΔΟΜΕΝΟ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλή

Survivor: Αποχωρούν από τον Άγιο Δομίνικο οι αδελφές Κερασιώτη – Συγκλόνισε η Μαρία

Η Παρασκευή Κερασιώτη ανακοίνωσε αποχώρησή της από το Survivor...

Survivor: Αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο η Παρασκευή Κερασιώτη – Συγκλόνισε η αδελφή της

Η Παρασκευή Κερασιώτη αποχωρεί από το Survivor για προσωπικούς...

Άκης Σακελλαρίου: Η φωτογραφία μετά το χειρουργείο στο πόδι από το σοβαρό τροχαίο

Ο Άκης Σακελλαρίου χειρουργήθηκε μετά το σοβαρό τροχαίο που...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκίνησε για το «Roadshow» με «ντου» σε Μακρυπούλια, Κιούση, Χατζηνικολάου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκίνησε το «Roadshow» με τη Ζέτα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μάνα ο γιος σου χορεύει ζεϊμπέκικο στο Royal Albert Hall» – Βίντεο από τη συγκινητική στιγμή

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε ιστορία με τη συναυλία του στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο.Αφιέρωσε ένα ζεϊμπέκικο στη μητέρα του κατά τη διάρκεια της...

Travelgems Longevity Retreat στο Cape Sounio – Ή αλλιώς μια μοναδική ευκαιρία ευεξίας που δεν πρέπει να χάσεις

Το Travelgems Longevity Retreat διοργανώνεται στο Cape Sounio από τις 3 έως τις 7 Οκτωβρίου.Ο Dr. Deepak Chopra θα μοιραστεί γνώσεις και πρακτικές για...

Μαρίλια Μητρούση: «Δεν θα συνεργαζόμουν επαγγελματικά με τους γονείς μου και τον σύντροφό μου»

Η Μαρίλια Μητρούση μιλάει για τη συμμετοχή της στη σειρά "Ταμπού" και την επαγγελματική της πορεία.Αναφέρεται στον Αντρέα Γεωργίου ως έναν σημαντικό άνθρωπο στη...

Μαντόνα: Πέθανε η μητριά της μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο – Η πολύπλοκη σχέση τους

Η μητριά της Μαντόνα, Joan Clare Ciccone, πέθανε μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 81 ετών.Η Μαντόνα είχε δύσκολη σχέση με...

Μαρινέλλα: Η δυνατή σχέση με την αδελφή της, Λούλα και η συγκατοίκηση που μετρά 40 χρόνια

Η Μαρινέλλα δίνει μάχη μετά από σοβαρό εγκεφαλικό και παραμένει σε ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση.Δεν είναι διασωληνωμένη και ανταποκρίνεται στη θεραπεία.Η αδελφή της, Λούλα...

Ο Τζόνι Ντεπ ντύθηκε «Τζακ Σπάροου» και εμψύχωσε άρρωστα παιδιά

Ο Τζόνι Ντεπ ντύθηκε ως Τζακ Σπάροου και επισκέφτηκε νοσοκομείο για παιδιά.Εμφανίστηκε ντυμένος στον ρόλο του καπετάνιου Τζακ Σπάροου από τη σειρά «Οι Πειρατές...

Ο Sean «Diddy» Combs τσιμπολογάει από το σώμα γυμνής γυναίκας σε ξέφρενο πάρτι στο Μαϊάμι το 2004

Ο Sean «Diddy» Combs συνελήφθηκε και κατηγορείται για πληθώρα αδικημάτων, όπως sex trafficking και εκβιασμό.Νέες φωτογραφίες από πάρτι του στο Μαϊάμι το 2004 δείχνουν...

«Ο δικός μας ο ΣΥΡΙΖΑ φλόγα μέσα στην ψυχή» – Το viral τραγούδι από τους υποστηρικτές του Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης χρησιμοποιεί συχνά τη φράση "ο δικός μας ο ΣΥΡΙΖΑ".Υποστηρικτές του Κασσελάκη δημιούργησαν ένα τραγούδι με τίτλο "Ο δικός μας ο ΣΥΡΙΖΑ...

Παντρεύτηκε η τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι – Βίντεο από τον γάμο της

Η τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι παντρεύτηκε τον Τζέρεμι Ντουφρέν σε μια μικρή τελετή στη Λουιζιάνα.Η τελετή πραγματοποιήθηκε δίπλα στο Bayous des Allemends, όπου ο...

Χρήστος Μάστορας για Μαρινέλλα: «Πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση και να μην κάνουμε κουτσομπολιό»

Ο Χρήστος Μάστορας έστειλε ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο στο Ηρώδειο.Απουσία του από τις πρόβες οδήγησε τη Μαρινέλλα να...