- Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για τη σχέση του με τους δύο γιους του και το σύστημα επιμέλειας που ακολουθούν μετά το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου, όπου τα παιδιά μοιράζονται τον χρόνο τους μεταξύ των δύο γονέων.
- Τόνισε ότι αυτή η συνθήκη ήταν επιθυμία των παιδιών και ότι τους έχει ωφελήσει, καθώς βλέπει ότι είναι χαρούμενα και τα πηγαίνουν καλά στο σχολείο.
- Ο Μαραντίνης υπογράμμισε τη σημασία να μην βάζουν τα παιδιά στη μέση των καταστάσεων και ότι είναι ευέλικτοι στις ανάγκες τους, προσαρμόζοντας τον χρόνο τους ανάλογα με τις απαιτήσεις των παιδιών.
Ο Θοδωρής Μαραντίνης φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τους δύο γιους του, ηλικίας 17 και 12 ετών και τη σχέση τους.
Ο frontman των Onirama εξομολογήθηκε πως τα παιδιά του μένουν τις μισές ημέρες σε εκείνον και τις άλλες μισές με τη μητέρα τους, Σίσσυ Χρηστίδου και τόνισε πως ήταν εκείνα που τους ζήτησαν μετά το διαζύγιο να μοιράζονται οι ημέρες.
Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μαραντίνης υποστήριξε: «Ισχύει αυτή η συνθήκη ότι τα έχω εγώ μισές ημέρες τα παιδιά και τις άλλες μισές η μητέρα τους. Θεωρώ ότι πάει καλά για τα παιδιά. Και νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικό. Τώρα, το πώς ο καθένας το αποκωδικοποιεί και θέλει να το αποκωδικοποιήσει, δεν με ενδιαφέρει. Αλλά επειδή βλέπω ότι στα παιδιά κάνει καλό, είναι χαρούμενα, βλέπω ότι στο σχολείο πάνε πολύ καλά, θεωρώ ότι αυτό ήταν μία πολύ καλή λύση, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος. Όσο κι αν στοίχισε σε άλλα επίπεδα, είτε οικονομικά είτε ψυχικά, θεωρώ ότι ήταν η καλύτερή μου νίκη».
Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Μαραντίνης πρόσθεσε: «Δεν βάζω τα παιδιά στη μέση αυτού του πράγματος. Όταν χωρίσαμε, τα παιδιά ζήτησαν από μόνα τους να είναι μισό καιρό με τον έναν και μισό με τον άλλο. Οπότε προσπαθήσαμε εμείς να το καταγράψουμε, και από εκεί και πέρα όσο μεγαλώνουν, οι ανάγκες τους είναι διαφορετικές. Έχει τύχει να με πάρει ο μεγάλος και να μου πει να μου πει στο σπίτι μου το βράδυ επειδή π.χ. η μαμά τους δουλεύει. Τις πιο πολλές φορές γίνεται. Ή αντίστοιχα, αν θέλουν να πάνε κάπου την Κυριακή (με τη μητέρα τους) που είναι δική μου μέρα, γίνεται. Αλίμονο αν βάλουμε αυτό μπροστά από τα παιδιά».