Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Γεσθημανή Κουτούζογλου αποχώρησε από τo Survivor – «Λύγισε» η Κίτρινη Ομάδα όταν την αποχαιρέτησαν

  • Η Γεσθημανή Κουτούζογλου αποχώρησε από το Survivor λόγω σοβαρού προβλήματος στην Ελλάδα.
  • Εξήγησε ότι είχε αφιερώσει τη ζωή της στο Survivor και εκφράστηκε με συναισθήματα απόγνωσης.
  • Καλούσε τους παίκτες να ζήσουν το παιχνίδι χωρίς τσακωμούς και να είναι αληθινοί στις πράξεις τους.
  • Επιβεβαιώθηκαν πληροφορίες για λιποταξία στο Survivor, με την αποχώρηση της Γεσθημανής.
  • Η Γεσθημανή επέστρεψε στην Ελλάδα, απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
  • Η οικογένειά της εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας την πορεία και την αφοσίωσή της στις ένοπλες δυνάμεις.

«Δυστυχώς μακάρι να μπορούσα να αγγίξω λίγο από αυτή την κορυφή, να δω λίγο την ομορφιά της», είπε η Γεσθημανή Κουτούζογλου λίγο πριν την αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το αποψινό αγώνισμα στο Survivor (26.09.2024), ο Γιώργος Λιανός εξήγησε τόσο στους παίκτες όσο και στους τηλεθεατές πως η Γεσθημανή Κουτούζογλου αναγκάζεται να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης.

Τότε η παίκτρια πλησίασε τους παίκτες με κατεβασμένο το κεφάλι και μίλησε μέσα από την καρδιά της για το όνειρο του Survivor που αν και προσπάθησε να ζήσει, εν τέλει δεν τα κατάφερε.

«Έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό πίσω στην Ελλάδα και με αναγκάζει να αφήσω το παιχνίδι και να γυρίσω πίσω. Πριν έρθω, είπα κάτι, πως δεν θα βάλω κορδέλες στα λόγια μου και είμαι αληθινή από την πρώτη στιγμή, ό,τι σκέφτομαι λέω, ό,τι σκέφτομαι κάνω.

Αυτό που έλεγα πριν μπω στο παιχνίδι είναι ότι έβαλα παύση τα πάντα στη ζωή μου κι έβαλα ταχύτητα στην ψυχή μου για να ζήσω αυτό το μεγάλο όνειρο και να κατακτήσω αυτή την κορυφή που λέγεται Survivor.  Δυστυχώς μακάρι να μπορούσα να αγγίξω λίγο από αυτή την κορυφή, να δω λίγο την ομορφιά της», είπε αρχικά η παίκτρια των «Κίτρινων».

«Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για εμένα, θέλω να πω στα παιδιά να αφήσουν τους τσακωμούς, να ζήσουν το παιχνίδι, δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει αύριο και το πιο σημαντικό: Ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής και βλέπει τα πάντα, αυτός σας ανεβάζει, αυτός σας κατεβάζει. Μην βάζετε κορδέλες στα λόγια σας και να είστε οι ίδιοι σας οι εαυτοί», κατέληξε.

Ο Γιώργος Λιανός τότε αγκάλιασε την Γεσθημανή κι εκείνη με τη σειρά της αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της.

Αυτό που είδαμε σήμερα στους δέκτες μας ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα όσα είχαν δημοσιευτεί περί λιποταξίας καθώς ήταν υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων.

Υπενθυμίζεται ότι αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες, α) δεν ενημέρωσε την υπηρεσία της για τη συμμετοχή της στο Survivor και β) για λιποταξία εκτός Ελλάδας.

Η Γεσθημανή Κουτούζογλου έχει επιστρέψει ήδη στην Ελλάδα από το Σάββατο, όπου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα του στρατοδικείου ώστε να απολογηθεί.

Ωστόσο μετά την απολογία της, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Η ανακοίνωση της οικογένειάς της

«Ενόψει δημοσιευμάτων και τοποθέτηση σε τηλεοπτικές εκπομπές αναφορικά με τη συμμετοχή της που αξιωματικού Κουτούζογλου Γεσθημανής στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Survivor που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣKAΪ, διευκρινίζεται ότι η κυρία Κουτούζογλου έχει ασκήσει τα δικαιώματα που κατά την αντίληψή της παρέχει η κείμενη νομοθεσία στο σύνολο του μόνιμου στρατιωτικού προσωπικού, ενώ η τελική κρίση περί της νομιμότητας των ενεργειών της ανήκει αποκλειστικά στα αρμόδια όργανα και δεν μπορεί να είναι αντικείμενο σχολιασμού από τρίτα πρόσωπα, τα οποία εκ των πραγμάτων δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τα στοιχεία της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι, λόγω της εμπιστευτικότητας των εγγράφων και των εσωτερικών διαδικασιών των ενόπλων δυνάμεων, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης οφείλουν να αντιμετωπίζουν και να προβάλουν σχετικές πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη και με απαρέγκλιτη την τήρηση των αρχών της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Υπογραμμίζεται πως τα ζητήματα που αφορούν την υπηρεσιακή της κατάσταση, καθώς και η έκδοση κάθε είδους διοικητικών πράξεων σχετιζόμενων με αυτή, συνιστούν προσωπικά και απόρρητα δεδομένα που ανάγονται στη λειτουργία των ενόπλων δυνάμεων.

Η κυρία Κουτούζογλου, έχει υπηρετήσει με ζήλο και αφοσίωση την πατρίδα συμμετέχοντας σε απαιτητικές στρατιωτικές εκπαιδεύσεις και αποκομίζοντας σειρά διεθνών διακρίσεων. Η πολυετής προσφορά της στην υπηρεσία και η αδιάκοπή αφοσίωση στους ανωτέρους και στους συναδέλφους της αποτελούν μαρτυρία της ακεραιότητας και του ήθους της.

Εντούτοις, παρά την άριστη υπηρεσιακή της πορεία και ενώ στο παρελθόν έχουν σημειωθεί περιπτώσεις συμμετοχής στελεχών των ενόπλων δυνάμεων σε τηλεοπτικά προγράμματα χωρίς την πρόκληση αυτής της αναστάτωσης, οι διαστάσεις που λαμβάνει το ζήτημα της υπηρεσιακής κατάστασης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρίσταται ανησυχητική.

Η υπερπροβολή δεν πρέπει να αλλοιώσει τον δικαιοκρατικό χαρακτήρα της διαδικασίας που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, ούτε να απολήγει, ηθελημένα ή αθέλητα, σε παραπληροφόρηση και δημιουργία εντυπώσεων έναντι της κοινής γνώμης.

Αυτή τη στιγμή, καλούμαστε όλοι να σταθούμε με κατανόηση απέναντι σε μία γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή και την καριέρα της στις ένοπλες δυνάμεις και η οποία με αίσθημα βαθύτατου σεβασμού προς τους θεσμούς και την ιεραρχία των ΕΔ επιδίωξε την συμμετοχή της σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα για λόγους προσωπικούς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tο ΔΕΔΟΜΕΝΟ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΔΕΔΟΜΕΝΟ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλή

Γιορίς: «Ο Βαράν υπήρξε ένας μεγάλος ηγέτης»

Γιορίς χαρακτηρίζει τον Βαράν ως μεγάλο ηγέτη και σπουδαίο...

Κάρμο: «Δεχτήκαμε πίεση και δυστυχώς δεν πήραμε κάτι από το ματς»

Ο Νταβίντ Κάρμο αναφέρει ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο...

Μεντιλίμπαρ: «Μας πίεσε η Λιόν και μας δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα»

Η Λιόν πίεσε τον Ολυμπιακό και δημιούργησε προβλήματα στην...

Συγκινεί η Άννα Βίσση για την Μαρινέλλα: «Μία φωνή που θριάμβευσε και ακόμη μπορεί»

Η Άννα Βίσση έστειλε ευχές στη Μαρινέλλα λόγω του...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Survivor: Πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες στο ψέμα της Εκατερίνα και της Χριστιάνας – Τι θα δούμε απόψε

Survivor φέτος με μυστικά, ψέματα και ανατροπέςΑπόψε, Τίγρεις και Αετοί διεκδικούν έπαθλο φαγητούΣημαντικό αγώνισμα ατομικής ασυλίας ακολουθείΠαίκτες αντιδρούν στο ψέμα της Εκατερίνας και της...

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για Μαρινέλλα: Όχι ξαφνικά να θυμόμαστε την ανθρωποφαγία σε κάτι που έχει καταγραφεί από 700 κινητά

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αντέδρασε σε αηδίες περί ανθρωποφαγίας σχετικά με την κατάρρευση της Μαρινέλλας.Αναφέρθηκε στο βίντεο της κατάρρευσης της Μαρινέλλας και την αντίδρασή του.Εξέφρασε...

Ανδρέας Μικρούτσικος και Χρήστος Ζαμπούνης σε έναν απολαυστικό διάλογο με ατάκες για Μουσολίνι και στέμματα

Ο Χρήστος Ζαμπούνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Buongiorno στο Mega.Ο διάλογος του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ήταν γεμάτος ατάκες και χιούμορ.Αναφέρθηκαν στη γαμήλια τελετή...

Φώτης Σεργουλόπουλος για τον θάνατο του Γιάννη Μόρτζου: «Παιδιά το λέω και συγκινούμαι»

Ο ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος πέθανε σε ηλικία 84 ετών.Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποχαιρέτησε τον Μόρτζο μέσω της πρωινής εκπομπής του.Ο Μόρτζος είχε παίξει τον πατέρα...

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Έτσι επέστρεψε στο «Κοινωνία Ώρα Mega» δίπλα στην Ανθή Βούλγαρη

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος επέστρεψε στο «Κοινωνία Ώρα Mega» δίπλα στην Ανθή Βούλγαρη μετά από πρόβλημα υγείας.Πάσχει από οξεία παγκρεατίτιδα, αλλά πλέον έχει ξεπεράσει το...

Γιώργος Παπαδάκης για Μαρινέλλα: «Πριν ξεκινήσει η συναυλία στο Ηρώδειο είχε έντονο πονοκέφαλο»

Η Μαρινέλλα υπέστη εγκεφαλικό επί σκηνής στο Ηρώδειο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.Ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε ότι πριν τη συναυλία είχε έντονο πονοκέφαλο.Η...

Survivor: Νέες ανατροπές στο ριάλιτι επιβίωσης – Η επιστροφή και η ψηφοφορία εμπιστοσύνης

Στο Survivor υπήρξαν νέες ανατροπές με το έπαθλο φαγητού να κερδίζουν οι Τίγρεις και να αφήνουν νηστικούς τους Αετούς.Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους...

Ξεσάλωσε το «Χ» με το ημίγυμνο πλάνο του Δημήτρη Γκοτσόπουλου στο «Άγιος Έρωτας»

Πανικός στο Χ (πρώην Twitter) με την πρεμιέρα της σειράς «Άγιος Έρωτας».Οι χρήστες σχολίασαν ηθοποιούς και ερμηνείες, με κύριο tag τον πρωταγωνιστή Δημήτρη Γκοτσόπουλο.Δημήτρης...

«Άγιος Έρωτας»: Το μεγάλο comeback της Καλλιρόης Μυριαγκού – Αποθεώθηκε η «Ματίνα Μανταρινάκη» στο Twitter

Η σειρά "Άγιος Έρωτας" έκανε πρεμιέρα στον Alpha.Η Καλλιρόη Μυριαγκού αποθεώθηκε στο Twitter.Τα tweets υμνούσαν την εμφάνιση της Καλλιρόης Μυριαγκού.Οι αντιδράσεις ήταν θετικές και...

Η γη της ελιάς: Η ξαφνική επιστροφή της Αντιγόνης προκαλεί έκπληξη στους Βρεττάκους

Η σειρά "Η γη της ελιάς" του MEGA επέστρεψε με εντυπωσιακή πλοκή.Η επιστροφή της Αντιγόνης προκαλεί έκπληξη στους Βρεττάκους.Το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί την...