Στην Καθαρά Δευτέρα, ο χαλβάς παραμένει βασικό συστατικό του σαρακοστιανού τραπεζιού, με τιμές που ξεκινούν από 9 ευρώ και φτάνουν έως 22 ευρώ για ειδικές γεύσεις.
Ο Τάσος Χατζηγαβριήλ, που προσφέρει πάνω από 80 διαφορετικές γεύσεις, ανέφερε ότι φέτος οι τιμές έχουν αυξηθεί κατά 30 με 40 λεπτά το κιλό, αλλά η επιχείρηση έχει απορροφήσει μέρος αυτών των αυξήσεων για να διευκολύνει τους καταναλωτές.
Ιδιαίτερη ζήτηση έχει ο χαλβάς Dubai, ο οποίος προσελκύει το ενδιαφέρον λόγω της προώθησής του από τα ΜΜΕ.
Πιο αναλυτικά:
Στο σαρακοστιανό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας δεν λείπει ποτέ ο χαλβάς. Φέτος πωλείται από 9 ευρώ. Η τιμή της λαγάνας αγγίζει μέχρι και τα 5 ευρώ.
Ο Τάσος Χατζηγαβριήλ φτιάχνει στο κατάστημά του πάνω από 80 διαφορετικές γεύσεις χαλβά. «Από 9 ευρώ ξεκινάμε και οι ειδικές γεύσεις φτάνουν στα 22 ευρώ, η Ruby σοκολάτα. Είναι ένα ποιοτικό προϊόν, καλή πρώτη ύλη για να βγάλουμε ποιοτικό χαλβά» σημείωσε στην εκπομπή “Τώρα Μαζί’ στο ΟΡΕΝ.
«Οι τιμές φέτος είναι 30 με 40 λεπτά το κιλό προς τα πάνω. Έχουμε απορροφήσει μεγάλο μέρος των αυξήσεων για να μην περάσουν στον καταναλωτή και να μπορεί να τον αγοράσει. Ο Dubai χαλβάς έχει 14,90 ευρώ το κιλό. Η διαφορά είναι για να αισθανθούμε και εμείς ως εμίρηδες από κακομοίρηδες» πρόσθεσε.
«Απροσδόκητα ο χαλβάς Dubai έχει μεγάλη ζήτηση. Τον βγάλαμε για τηλεοπτικούς λόγους και όλοι με το πού τον βλέπουν, λένε βάλε μου!» σχολίασε.