Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Οδηγίες προς τους φιλάθλους για το “Π. Γιαννακόπουλος”

  • Το 6ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα λάβει χώρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.
  • Η διοργάνωση στο Καλλιμάρμαρο κάνει τη φετινή εκδήλωση ακόμη πιο ιδιαίτερη.
  • Συμβουλές για την παρουσία και συμπεριφορά στον ιερό χώρο, όπως σεβασμός προς το αρχαιολογικό μνημείο.
  • Οδηγίες για τους φιλάθλους σχετικά με την άφιξη, απαγορεύσεις (κατανάλωση φαγητού/ποτού, κράνη, κάπνισμος), και υπεύθυνη συμπεριφορά.
  • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες όπως Partizan Mozzart Bet Belgrade – Panathinaikos AKTOR Athens και Anadolu Efes Istanbul- Maccabi Playtika Tel Aviv.

Στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Η μεγάλη στιγμή για το 6ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», που θα λάβει χώρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Συλλόγου μας, έφτασε!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR εξάντλησαν τα εισιτήρια μέσα σε μερικές ώρες, δείγμα της δίψας και της ανυπομονησίας που υπάρχει σε άπαντες προκειμένου να ξαναδούν από κοντά τους Πρωταθλητές Ελλάδος και Ευρώπης.

Η διεξαγωγή του 6ου Διεθνούς Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο, ένα μοναδικό αρχαιολογικό μνημείο, που είναι ζωντανό σύμβολο της αρχαίας και σύγχρονης κληρονομιάς του αθλητισμού, καθιστά τη φετινή διοργάνωση ακόμη πιο ιδιαίτερη.

Παράλληλα, όμως, καθίσταται σαφές πως άπαντες οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε οτιδήποτε αφορά την παρουσία και τη συμπεριφορά μας σε αυτόν τον ιερό χώρο, τον οποίο μας παραχώρησαν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και το Υπουργείο Πολιτισμού και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γι’ αυτό.

Πρόκειται για ένα αρχαιολογικό μνημείο το οποίο θα πρέπει να παραδώσουμε όπως το παραλαμβάνουμε με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του σταδίου και στην ιστορία του Συλλόγου μας.

Για τη διευκόλυνση των χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας που θα βρεθούν στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει για τα εξής:

  • Οι Θύρες του Καλλιμάρμαρου θα ανοίξουν στις 17:00.
  • Στο στάδιο δεν υπάρχει αρίθμηση θέσεων, γι’ αυτό η έγκαιρη προσέλευσή σας θα σας εξασφαλίσει μια καλύτερη θέση στην αντίστοιχη ζώνη τιμής του εισιτηρίου σας, με την λογική του first come, first served.
  • Μεταξύ των δύο αναμετρήσεων θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες δράσεις τις οποίες αξίζει να παρακολουθήσετε.
  • Απαγορεύεται ρητά η κατανάλωση φαγητού/ποτού/ροφημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων στο Στάδιο. Επιτρέπεται μόνο η κατανάλωση νερού.
  • Οι φίλαθλοι δεν θα μπορούν να φέρουν μαζί τους στο γήπεδο σακίδια πλάτης, μεγάλες τσάντες και κράνη.
  • Απαγορεύεται ρητά το κάπνισμα εντός του Παναθηναϊκού Σταδίου.
  • Θα υπάρχει help desk έξω ακριβώς από το Παναθηναϊκό Στάδιο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών.
  • Για την αποφυγή συνωστισμού και οποιουδήποτε προβλήματος από τη μεγάλη εισροή φιλάθλων, παρακαλούνται άπαντες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου να εισέλθουν από την είσοδο που αναγράφεται πάνω στο εισιτήριό τους.
  • Στηρίζουμε την ομάδα μόνο με τη φωνή μας. Προφανώς και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα.
  • Δεν αναρτούμε πανό ή άλλες επιγραφές πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024/2025 δεν ισχύουν για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Το 6ο Διεθνές Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» έχει ιστορικό χαρακτήρα από την στιγμή που διεξάγεται στο Παναθηναϊκό Στάδιο! Γίνε κι εσύ μέρος της ιστορίας, γίνε κι εσύ σύμμαχος προκειμένου να δημιουργήσουμε την πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή ατμόσφαιρα στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το πρόγραμμα του 6ου Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (21/9)

22.00: Partizan Mozzart Bet Belgrade – Panathinaikos AKTOR Athens

19.00: Anadolu Efes Istanbul- Maccabi Playtika Tel Aviv».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tο ΔΕΔΟΜΕΝΟ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΔΕΔΟΜΕΝΟ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλή

Μιχάλης Αεράκης: Δεν επιτρέπονται όλα στη σάτιρα, υπάρχει ένα μέτρο

Ο Μιχάλης Αεράκης μιλά για τα όρια στη σάτιρα...

Συναγερμός στο Γαλάτσι για την εξαφάνιση 13χρονου

Εξαφάνιση 13χρονου αγοριού από το ΓαλάτσιΟνομάζεται Κωνσταντίνο Γ., εξαφανίστηκε...

Με το δεξί η ΑΕΛ με λυτρωτή Κρητικό

Η ΑΕΛ κέρδισε την Καβάλα με 2-1 στην πρεμιέρα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα εισιτήρια για το Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ

Η διάθεση εισιτηρίων για το παιχνίδι Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ ξεκινά το Σάββατο 21.09 στις 13:00.Οι τιμές και κατηγορίες εισιτηρίων περιλαμβάνουν 1st class στα 200...

Κύπελλο γυναικών (Α΄ φάση): Συνέχεια με τέσσερις αναμετρήσεις

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Α΄ φάσης του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.Το Σάββατο, ο Άρης Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό Ν....

Αρτέτα: «Πηγαίνουμε στην έδρα των πρωταθλητών»

Η Άρσεναλ κατέληξε σε ισοπαλία χωρίς γκολ με την Αταλάντα στο Champions League.Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, με την Άρσεναλ δεύτερη με...

Ο Μπρέμερ πιθανός διάδοχος του Φαν Ντάικ

Η Λίβερπουλ εξετάζει τον 26χρονο Βραζιλιάνο στόπερ ως πιθανό διάδοχο του Φαν Ντάικ.Το κόστος μεταγραφής του Μπρέμερ αναμένεται να φτάσει τα 70 εκατ. ευρώ.Ο...

Θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Πελεγκρίνι

Ο Πελεγκρίνι συζητά την επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα της Ανδαλουσίας έως το 2028Ο κόουτς ανέλαβε τη Σεβίλλη το 2020 και χτίζει...

Αλ Νασρ: «Δεν κάνει κουμάντο ο Ρονάλντο»

Ο σύλλογος Αλ Νασρ έκανε κακή αρχή στο νέο πρωτάθλημα με μόλις 5 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές.Ο Πορτογάλος Ρονάλντο φέρεται να πίεσε για την...

Το Καλλιμάρμαρο λίγες ώρες πριν το “Παύλος Γιαννακόπουλος” (video)

Οι εργασίες στο Καλλιμάρμαρο συνεχίζονται για τους αγώνες του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος".Η Δημόσια Τηλεόραση παρουσιάζει τον τρόπο μεταμόρφωσης του Παναθηναϊκού Σταδίου σε γήπεδο μπάσκετ.Τα...

Παπαπέτρου στην ΕΡΤ: «Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος διαχρονικά» (video)

Ο Παπαπέτρου εκφράζει αισιοδοξία για τις πιθανότητες της ομάδας του για back to back.Αναφέρεται στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" ως μοναδική εμπειρία.Αναγνωρίζει τη Ρεάλ ως...

Σλούκας στην ΕΡΤ: «Αν θέλουν να λέγονται πρωταθλητές κόσμου οι Σέλτικς, να έρθουν να μας κερδίσουν» (video)

Ο Κώστας Σλούκας είναι αισιόδοξος για τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού εναντίον των Μπόστον Σέλτικς.Καλεί τους Σέλτικς να έρθουν και να τους κερδίσουν αν θέλουν...

Κομπανί: «Βάλτε ένα όριο στον αριθμό των αγώνων και μία υποχρεωτική περίοδο διακοπών»

Ο Βενσάν Κομπανί προτείνει να τεθεί ετήσιο όριο στον αριθμό των αγώνων που μπορεί να παίξει ένας ποδοσφαιριστής.Υποστηρίζει την ύπαρξη υποχρεωτικής περιόδου διακοπών.Η πρότασή...