Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

“Σίτι” και Κηφισιά εκκίνησαν με νίκες

  • Ηλιούπολη νίκησε τον Αιγάλεω με σκορ 1-3 σε ένα δυναμικό ματς
  • Το Αιγάλεω προηγήθηκε με γκολ του Νταβιώτη, αλλά η Ηλιούπολη ισοφάρισε με τον Αλμέιδα
  • Ο Αιγάλεω κατάφερε να κερδίσει με γκολ από τον Βάρκα και τον Ζιούλη
  • Η Κηφισιά νίκησε τον Παναργειακό με σκορ 0-2, με γκολ από τον Μάναλη
  • Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ Β’ και Ηρακλής έμειναν ισόπαλοι με σκορ 0-0
  • Αναγράφονται τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Super League 2, με την ΑΕΛ, τον Καμπανιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα να κερδίζουν στον Α’ όμιλο, και την ΑΕΚ Β’, την Καλαμάτα και την Κηφισιά να επικρατούν στον Β’ όμιλο

Την ίδια ώρα χωρίς νικητή τελείωσε το ντέρμπι της θεσσαλονίκης για τον Α’ όμιλο, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Β’ και τον Ηρακλή,

Ηλιούπολη-Αιγάλεω 1-3

Δυναμικό ματς, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν ρυθμό, αλλά ταυτόχρονα να είναι και ιδιαίτερα προσεκτικές στην άμυνά τους.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς μεγάλες φάσεις και με πολλές μονομαχίες στην μεσαία γραμμή.

Αντίθετα όμως, το δεύτερο 45λεπτο άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς. Μόλις στο 46’ η προσπάθεια του Μλαντένοβιτς, που μόλις πέρασε στο ματς, για τους γηπεδούχους, σταμάτησε στο δοκάρι του Κυρίτση και 6 λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ.

Το Αιγάλεω πήρε προβάδισμα στο σκορ με το σουτ του Νταβιώτη να βρίσκει στόχο και να κάνει το 0-1.

Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε έξι λεπτά αργότερα, με τον ίδιο τρόπο, με σουτ δηλαδή ο Αλμέιδα ισοφάρισε σε 1-1.

Το Αιγάλεω δεν πτοήθηκε, συνέχισε να προσπαθεί και δικαιώθηκε στο 68’, από το σημείο του πέναλτι ο Βάρκας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το γκολ αυτό απελευθέρωσε την ομάδα του Χαραλαμπίδη που κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ στο 82’ με τον Ζιούλη, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη.

Ηλιούπολη (Παπαβασιλείου): Ντόκιτς, Καρανίκας, Μαϊδανός, Πολυχρόνης, Πατάπης, Λάμτσε, Βασιλούδης, Θωμαΐδης (46’ Μλαντένοβιτς), Αλμέιδα, Μάνος, Μπαλογιάννης.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Τάμπας (50′ Κωστόπουλος), Ουνγιαλίδης, Καρρίκι, Ζιούλης, Καραμπάς, Καρβούνης, Βάρκας, Νταβιώτης, Ζούνης (50′ Ευαγγέλου), Νίκολλι.

Παναργειακός-Κηφισιά 0-2

Καλύτερη η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς, πήρε δίκαια τη νίκη κόντρα στον νεοφώτιστο Παναργειακό.

Η Κηφισιά «άγγιξε» το γκολ στο 25’, αλλά στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρότσα η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» το ματς με δύο γκολ κοντά στην ανάπαυλα των ημιχρόνων.

Το πρώτο στο τέλος του α’ 45λέπτου και πιο συγκεκριμένα στο 44’ με εκτέλεση πέναλτι του Μάναλη και ένα ακόμη από τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 48’ και εκεί ουσιαστικά «κλείδωσαν» τους τρεις βαθμούς.

Παναργειακός (Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Πρίκας, Σάαντο, Ροκάι (73′ Κουγιάνπαα), Τσάνι, Σουντουρά (46′ Αλιατίδης), Τσιώλης (73′ Μαμαντέ), Κονέ (51′ Χατζηδημητρίου), Καρντόζα (51′ Τσιράκης), Κωστίκα.

Κηφισιά (Λέτο): Νικοπολίδης, Μποτία, Σόουζα, Σωτηράκος, Σιμόν (88′ Μίλερ), Ρότσα (60′ Σιλά), Έμπο, Ντίας (65′ Σόλοα), Παντελίδης, Κυριόπουλος, Μάναλης.

ΠΑΟΚ Β-Ηρακλής 0-0

Χωρίς νικητή τελείωσε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τους ΠΑΟΚ Β’ και Ηρακλή να μοιράζονται τις εντυπώσεις και τελικά και τους βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ Β’ έφτασε πιο κοντά στο γκολ στο 54‘, αλλά στο φάουλ που εκτέλεσε ο Κανίς, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Στουρνάρα.

Στο υπόλοιπο ματς, οι δύο ομάδες ήταν πρώτα απ’ όλα προσεκτικές στην άμυνα και ακόμη ανέτοιμες στο επιθετικό τους παιχνίδι.

ΠΑΟΚ Β’ (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Σινανάι, Λαγωνίδης, Κώττας, Γρόσδης, Τσοπούρογλου, Καλόγηρος (55′ Φίλων), Κανίς (75′ Τσαούσης), Σμυρλής, Ουρτάδο.

Ηρακλής (Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κιβρακίδης, Αναστασίου, Σιδεράς, Παπασάββας, Χάμοντ, Μπελμόντ (60′ Καλουτσικίδης), Χριστοδουλόπουλος (60′ Ντουκουρέ), Μπερτόλιο (88′ Χιμένεθ), Κυνηγόπουλος, Τσιριγώτης (78′ Κούστα).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Super League 2:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Σάββατο (21/9)
ΑΕΛ – Καβάλα 2-1
Καμπανιακός – Νίκη Βόλου 2-0
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Κυριακή (22/9)
ΠΑΟΚ Β’- Ηρακλής 0-0

Δευτέρα (23/9)
16:00 Διαγόρας – Μακεδονικός

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Παρασκευή (20/9)
Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β’ 0-1

Κυριακή (22/9)
Χανιά – Καλαμάτα 1-2
Ηλιούπολη – Αιγάλεω 1-3
Παναργειακός – Κηφισιά 0-2

Δευτέρα (23/9)
17:30 Aστέρας B’ – Πανιώνιος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tο ΔΕΔΟΜΕΝΟ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΔΕΔΟΜΕΝΟ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλή

Επιστροφή στις… εργοστασιακές ρυθμίσεις για την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 5-1 επί της Βιγιαρεάλ στη La...

Συνελήφθη πεζός για τροχαίο στην Ιερά Οδό που στοίχισε τη ζωή σε 36χρονο οδηγό μηχανή

Ένας 46χρονος συνελήφθη για εμπλοκή σε τροχαίο στην Ιερά...

«Δώσε 70.000 ευρώ για να σώσεις την μητέρα σου», είπαν στον 13χρονο στου Ζωγράφου που του απέσπασαν 2.500 ευρώ

Ένας 13χρονος έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης στου Ζωγράφου από...

Χάρης Δούκας: Περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη – Συναντήσεις και ομιλίες

Ο Χάρης Δούκας περιόδευσε στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη...

Πήρε το ντέρμπι και τον πρώτο τίτλο της χρονιάς η Μιλάνο

Η Αρμάνι Μιλάνο κέρδισε τη Βίρτους Μπολόνια στην παράταση...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στη Γ’ Εθνική

Η πρεμιέρα στη Γ' Εθνική ήταν γεμάτη γκολ και παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον.Τα αποτελέσματα των αγώνων ανά ομίλους περιλαμβάνουν πολλά ισοπαλίες και συναρπαστικά παιχνίδια.Σημαντικές νίκες...

Η Λεβερκούζεν πήρε στο “νήμα” την νίκη κόντρα στην Βόλφσμπουργκ

Η Λεβερκούζεν κέρδισε τη Βόλφσμπουργκ με σκορ 4-3.Τα γκολ άνοιξαν γρήγορα με αμφίρροπες στιγμές.Ο Κουλιεράκης μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή και έκανε ασίστ στο...

“Ποδαρικό” στις νίκες για την Μπολόνια με Λυκογιάννη

Η Μπολόνια κέρδισε τη Μόντσα με σκορ 2-1, αφήνοντας τους γηπεδούχους στη ζώνη υποβιβασμού.Ο Ουρμπάνσκι και ο Κάστρο σκόραραν για τη Μπολόνια, ενώ ο...

“Ποδαρικό” στις νίκες για την Μπολόνια

Η Μπολόνια επικράτησε της Μόντσα με 2-1 σε ποδοσφαιρικό αγώνα.Ο Ουρμπάνσκι και ο Κάστρο σκόραραν για τη Μπολόνια, ενώ ο Τζούριτς για τη Μόντσα.Η...

Παραμένει αήττητη η Μονακό στην Γαλλία

Η Μονακό παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τη Χάβρη 3-1.Οι γκολγκετ και του Μπεν Σεγκίρ και του Ιλενικένα έστειλαν το μήνυμα της Μονακό.Η Μονακό...

Χορταστική ισοπαλία για Μπράιτον και Νότιγχαμ

Η Μπράιτον απείλησε πρώτη, αλλά η Νότιγχαμ άνοιξε το σκορ με Γουντ.Ισοφάρισε η Μπράιτον με Χίνσελγουντ και ανέτρεψε το ματς με Γουέλμπεκ.Ο Άγγλος φορ...

Γλίτωσε το “διπλό” η Χετάφε, που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα

Η Χετάφε παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημαΗ Λεγκανές άνοιξε το σκορ με τον Σαένζ στο 76', αλλά η Χετάφε ισοφάρισε με τον Μαγιοράλ στο...

Ξεκίνημα με το… δεξί για τον Αστέρα Σταυρού

Οι γηπεδούχοι Αστέρας Σταυρού σημείωσαν γρήγορο γκολ στο 8ο λεπτό από τον Γεωργαλή.Ο Αστέρας Σταυρού διπλασίασε τα τέρματά του στο 62ο λεπτό με γκολ...

Διπλό με… buzzer beater για την Ρόδο

Το παιχνίδι δεν είχε πολύ θέαμα, με ελάχιστες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο.Η ομάδα της Ρόδου ήταν πιο απειλητική στο δεύτερο μέρος και κέρδισε...

Θα υποβληθεί σε μαγνητική ο Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο και πρόκειται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει τεθεί εκτός μάχης για τρεις εβδομάδες λόγω...