Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστολή της Φλαμένγκο και αποθέωση για τον Ολυμπιακό: «Μεγάλη ομάδα με νεαρούς παίκτες που θα γίνουν μελλοντικά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου»

  • Η Φλαμένγκο αποθέωσε τους Νέους του Ολυμπιακού για το ταλέντο τους μετά την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου Κ20.
  • Η Φλαμένγκο αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό ως μια μεγάλη ομάδα με νεαρούς παίκτες που θα γίνουν μελλοντικά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
  • Περισσότεροι από 30.000 φιλάθλους βρέθηκαν στο γήπεδο Μαρακανά και πάνω από 350 νέοι αθλητές στήριξαν τους φίλους τους στην Κ20.
  • Η Φλαμένγκο ευχαρίστησε την UEFA και την Conmebol για την διοργάνωση του τελικού και ανέφερε την υποστήριξη των οπαδών της.
  • Η επένδυση στις ακαδημίες της Φλαμένγκο έδωσε θεαματική απόδοση και οδήγησε σε επιτυχίες και οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.
  • Η προπόνηση των αθλητών στη βάση είναι μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες του συλλόγου.
  • Η Φλαμένγκο αφιερώνει τον τίτλο στα 10 αγόρια της και εκφράζει την απόλυτη υπερηφάνειά της.
  • Η Φλαμένγκο κατακτά ξανά τον κόσμο και εκφράζει την αποφασιστικότητά της να συνεχίσει να προχωράει και να εξελίσσεται.

Στην ευχαριστήρια επιστολή της μετά την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου Κ20 η Φλαμένγκο αποθέωσε τους Νέους του Ολυμπιακού για το ταλέντο τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή της Φλαμένγκο:

«Χθες ζήσαμε άλλη μια ιστορική στιγμή για τη Φλαμένγκο μας: την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου Κ20, σε ένα παιχνίδι όπου αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό, μια μεγάλη ομάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης της κατηγορίας, με νεαρούς παίκτες που σίγουρα θα γίνουν μελλοντικά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Μαρακανά με περισσότερους από 30.000 φιλάθλους. Περισσότεροι από 350 νέοι αθλητές, διαφορετικών ηλικιών, που αποτελούν τη βάση μας, έδωσαν το παρών και στήριξαν τους φίλους τους στην Κ20. Το Έθνος, όπως πάντα, στηρίζει τους Νέους μας.

Ένα όμορφο πάρτι!

Ευχαριστούμε θερμά την UEFA και την Conmebol, που πίστεψαν στον οργανισμό μας για να παίξουμε αυτόν τον όμορφο τελικό με τη νεαρή και εξαιρετική ομάδα του Ολυμπιακού, που ήξερε να παίζει μπάλα κι εκτίμησε πολύ το επίτευγμά μας, για τους θεαματικούς οπαδούς μας που για άλλη μια φορά έπαιξαν με την ομάδα και βοήθησαν τα αγόρια μας να πετύχουν αυτό το επίτευγμα.

Και, κυρίως, σε όλους όσους εργάζονται και στηρίζουν την επιτυχία του ποδοσφαίρου μας στις ακαδημίες, είτε είναι παίκτες, είτε προπονητικό επιτελείο, είτε εργαζόμενοι είτε εθελοντές. Τι φανταστική δουλειά!

Στα λίγο περισσότερα από πέντε χρόνια που διοικούμε τον σύλλογο, η επένδυση που κάναμε στις ακαδημίες μάς έδωσε, εκτός από τεράστια υπερηφάνεια, μια θεαματική απόδοση, που μεταφράστηκε τόσο σε επιτεύγματα όσο και σε οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Ας μην σταματήσουμε εδώ. Η προπόνηση των αθλητών της βάσης μας, σε όλα τα αθλήματα, ήταν πάντα και θα συνεχίσει να είναι μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες του συλλόγου.

Τέλος, σε αυτή την αξιοσημείωτη στιγμή για τον σύλλογό μας, θα θυμόμαστε πάντα τα 10 αγόρια μας. Όλη η Φλαμένγκο τους αφιερώνει αυτόν τον τίτλο.

Κατακτάμε ξανά τον κόσμο! Ας προχωρήσουμε, έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε».

Επιστολή της Φλαμένγκο και αποθέωση για τον Ολυμπιακό: «Μεγάλη ομάδα με νεαρούς παίκτες που θα γίνουν μελλοντικά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tο ΔΕΔΟΜΕΝΟ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΔΕΔΟΜΕΝΟ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

Δημοφιλή

Στη Φλώρινα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τα αποκαλυπτήρια του «Μνημείου Εργάτη»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα μεταβεί στη...

ΗΠΑ: Οι αρχές κατηγορούν κολοσσούς της κοινωνικής δικτύωσης για «μαζική παρακολούθηση» χρηστών

Η FTC κατηγορεί κολοσσούς κοινωνικής δικτύωσης για μαζική παρακολούθηση...

Μαίνεται η πύρινη λαίλαπα στο Περού- Μεγάλες ζημιές σε αρχαιολογικούς χώρους

Πυρκαγιές μαίνονται στο Περού, προκαλώντας ζημιές σε καλλιέργειες και...

Οι ΗΠΑ καλούν τη Χεζμπολάχ να σταματήσει τις «τρομοκρατικές» επιθέσεις κατά του Ισραήλ

Η αμερικανική διπλωματία καλεί τη Χεζμπολά να σταματήσει τις...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Πανιώνιος αποσύρει τη φανέλα του Μάκη Δενδρινού

Ο Πανιώνιος αποσύρει τη φανέλα του Μάκη Δενδρινού, έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες της ιστορίας του.Η τελετή αποσύρσεως θα λάβει χώρα πριν το παιχνίδι...

Ετοιμάζονται για… ντου στην ΕΠΟ οι οδηγοί ταξί (audio)

Η ΕΠΟ οφείλει μεγάλο ποσό για μετακινήσεις διαιτητών-βοηθών-παρατηρητών στη Super League 2.Η Ομοσπονδία ζήτησε οικονομική βοήθεια από την ΟΥΕΦΑ, αλλά απέδωσε μόνο το 70%...

Η Μπιλμπάο “βρυχήθηκε” μέσα στην Λεγανές

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο κέρδισε τη Λεγανές με σκορ 2-0 στη La Liga.Οι γηπεδούχοι ήθελαν νίκη, αλλά η Μπιλμπάο ήταν αποτελεσματικότερη.Ο Βιβιάν και ο Ινιάκι...

Ένα ημίχρονο έφτασε στην Μπενφίκα του Παυλίδη

Η Μπενφίκα νίκησε τη Σερβία με σκορ 2-1, με γκολ από τους Ακτούρκογλου και Κοχτσού, ενώ ο Μίλσον μείωσε για την ομάδα των γηπεδούχων.Οι...

Ιστορική νίκη και προβάδισμα πρόκρισης για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής κέρδισε την Κλουζ 61-50 στα προκριματικά του EuroCup Γυναικών.Η Γουέστμπρουκ έκανε double-double με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ.Οι Αφτζή, Παπαροϊδάμη και Ντίκι...

Μοίρασαν… ασπιρίνες στο “Ντε Κάιπ”

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε με 4-0 της Φέγενορντ στο Champions League.Ο Βίρτζ είχε εξαιρετική εμφάνιση σκοράροντας δύο γκολ.Ο αγώνας ξεκίνησε δυναμικά με τους φιλοξενούμενους...

Έμεινε ζωντανός ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 81-80 της Οραντέα στην Τουρκία για τα προκριματικά του Basketball Champios League.Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με τις ομάδες να ανταγωνίζονται...

Κράτησε ζωντανή την ευρωπαϊκή του σεζόν

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 81-80 της Οραντέα στα προκριματικά του Basketball Champios League.Ο αγώνας ήταν ισόρροπος με ανατροπές σε διάφορα σημεία.Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την...

Μεγάλη ανατροπή της Καρδίτσας επί του Άρη

Η Καρδίτσα κέρδισε τον Άρη με σκορ 74-69 σε φιλικό προετοιμασίαςΠαρά την αρχική πίσω κατάσταση, η Καρδίτσα ανέτρεψε το παιχνίδιΟ Άρης ετοιμάζεται για το...

Διώξεις για κακούργημα σε βάρος αστυνομικών για την υπόθεση του Μιχάλη Κατσούρη

Πέντε αστυνομικοί αντιμετωπίζουν κακουργηματικές πράξεις για την υπόθεση του Μιχάλη Κατσούρη.Η Εισαγγελία των Εφετών εξετάζει το ενδεχόμενο δόλου στην έκθεση.Η υπόθεση δεν αρχειοθετήθηκε και...