Κυβερνοασφάλεια και AI: Τι μας περιμένει το 2025

Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης αναμένεται να επηρεάσει τη κυβερνοασφάλεια το 2025, επιφέροντας προκλήσεις και κινδύνους για χρήστες και επιχειρήσεις.
Αποθήκευση άρθρου
Το άρθρο προστέθηκε στη λίστα σας
  • Η τεχνητή νοημοσύνη αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά την κυβερνοασφάλεια το 2025, προσφέροντας τόσο ευκαιρίες όσο και νέες προκλήσεις για επιχειρήσεις και χρήστες, καθώς οι κακόβουλοι παράγοντες επίσης αξιοποιούν την τεχνολογία για επιθέσεις.
  • Καταγράφεται αύξηση κυβερνοεπιθέσεων, όπως ηλεκτρονικές απάτες και παραβιάσεις λογαριασμών, με τη χρήση τεχνολογιών όπως Deepfake και μεγάλα γλωσσικά μοντέλα, που διευκολύνουν τους εγκληματίες στη στόχευση και εξαπάτηση χρηστών.
  • Η συνεργασία και η ισορροπία μεταξύ ανθρώπινης εμπειρίας και τεχνητής νοημοσύνης είναι κρίσιμη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των κυβερνοαπειλών, καθώς η AI προσφέρει εργαλεία, αλλά δεν υποκαθιστά την ανθρώπινη κρίση και εμπειρία.

Το 2024 η τεχνητή νοημοσύνη αναβάθμισε τον ανταγωνισμό στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και το ίδιο αναμένεται να ισχύσει και το 2025. Αυτή η εξέλιξη φέρνει σημαντικές προκλήσεις για τις ομάδες κυβερνοασφάλειας, τις εταιρείες, αλλά και τους καθημερινούς χρήστες του διαδικτύου, όπως επισημαίνει η παγκόσμια εταιρεία λογισμικού ασφαλείας ESET.

Το 2025 η τεχνητή νοημοσύνη αναμένεται να φέρει ριζικές αλλαγές στον τρόπο που αλληλοεπιδρούμε με την τεχνολογία, με θετικές αλλά και αρνητικές συνέπειες. Ενώ προσφέρει τεράστια οφέλη για επιχειρήσεις και ιδιώτες, εισάγει, επίσης, νέους κινδύνους που απαιτούν προσεκτική διαχείριση.

Παρ’ όλο που η τεχνητή νοημοσύνη παρέχει ισχυρά εργαλεία για την ενίσχυση της άμυνας, οι κακόβουλοι παράγοντες αξιοποιούν την ίδια τεχνολογία για να ενισχύσουν τις επιθέσεις τους, οπότε αναμένεται άνοδος στις ηλεκτρονικές απάτες, την κοινωνική μηχανική, την παραβίαση λογαριασμών, την παραπληροφόρηση και άλλες κυβερνοαπειλές.

Στις αρχές του 2024 το Εθνικό Κέντρο Κυβερνοασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου (NCSC) εξέδωσε προειδοποίηση ότι η τεχνητή νοημοσύνη ήδη αξιοποιείται από κυβερνοεγκληματίες. Σύμφωνα με το NCSC, «είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αυξηθούν τόσο ο όγκος όσο και ο αντίκτυπος των κυβερνοεπιθέσεων μέσα στα επόμενα δύο χρόνια». Αυτή η απειλή είναι ιδιαίτερα έντονη στον τομέα της κοινωνικής μηχανικής, όπου η παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη (GenAI) δίνει τη δυνατότητα στους κυβερνοεγκληματίες να σχεδιάζουν εξαιρετικά πειστικές εκστρατείες, προσαρμοσμένες σε πολλές γλώσσες. Επιπλέον, η AI μπορεί να αυτοματοποιήσει τον εντοπισμό περιουσιακών στοιχείων, διευκολύνοντας την επιλογή στόχων.

Καθώς αυτές οι τάσεις αναμένεται να συνεχιστούν και το 2025, είναι πιθανό να δούμε την τεχνητή νοημοσύνη να χρησιμοποιείται και σε άλλους τομείς, σύμφωνα με την ESET, όπως:

– Παράκαμψη υπηρεσιών αυθεντικοποίησης χρηστών: Η τεχνολογία Deepfake χρησιμοποιείται για να βοηθήσει απατεώνες να υποδυθούν πελάτες κατά τη διαδικασία ελέγχων ταυτότητας που βασίζονται σε φωτογραφίες και βίντεο. Αυτό διευκολύνει τη δημιουργία νέων λογαριασμών και την πρόσβαση σε ήδη υπάρχοντες.

– Παραβίαση επαγγελματικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (BEC): Η AI ενισχύει τις τεχνικές κοινωνικής μηχανικής, πείθοντας υπαλλήλους να μεταφέρουν χρήματα σε λογαριασμούς απατεώνων. Χρησιμοποιούνται επίσης Deepfake ήχου και βίντεο, για να υποδυθούν ανώτατα στελέχη κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων ή εικονικών συναντήσεων.

– Απάτες πλαστοπροσωπίας: Η αξιοποίηση μεγάλων γλωσσικών μοντέλων (LLMs) ανοίγει νέους δρόμους για τους απατεώνες. Με την εκπαίδευση των μοντέλων σε δεδομένα από παραβιασμένους ή δημόσια προσβάσιμους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, οι δράστες μπορούν να υποδυθούν τα θύματα σε εικονικές απαγωγές και άλλες απάτες, εξαπατώντας φίλους και συγγενείς.

– Απάτες Influencer: Κατά παρόμοιο τρόπο, αναμένουμε να δούμε τη χρήση της παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης από απατεώνες το 2025 για τη δημιουργία πλαστών ή διπλών λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αντιγράφουν λογαριασμούς διάσημων, influencers και άλλων γνωστών προσωπικοτήτων. Με τη χρήση βίντεο Deepfake μπορούν να παρασύρουν τους θαυμαστές να μοιραστούν προσωπικές πληροφορίες και χρήματα, για παράδειγμα σε απάτες επενδύσεων και κρυπτογράφησης, όπως επισημαίνεται στην τελευταία έκθεση απειλών που δημοσίευσε η ESET. Αυτό θα ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης να προσφέρουν αποτελεσματικά εργαλεία επαλήθευσης λογαριασμού και σήματα, καθώς και στους χρήστες για να παραμείνουν σε επαγρύπνηση.

– Παραπληροφόρηση: Εχθρικά κράτη και οργανωμένες ομάδες αναμένεται να αξιοποιήσουν την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη (GenAI) για τη δημιουργία ψεύτικου περιεχομένου. Ο στόχος τους θα είναι να παρασύρουν ευκολόπιστους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ακολουθούν ψεύτικους λογαριασμούς.

– Σπάσιμο κωδικών πρόσβασης: Η τεχνητή νοημοσύνη θα αξιοποιηθεί για να αποκαλύπτει διαπιστευτήρια χρηστών σε ελάχιστο χρόνο, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε εταιρικά δίκτυα, δεδομένα και λογαριασμούς πελατών.

Ανησυχίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικότητας

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν θα αποτελεί μόνο εργαλείο για φορείς απειλών, αλλά θα αυξήσει, επίσης, τον κίνδυνο διαρροής δεδομένων. Τα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα (LLMs) απαιτούν τεράστιους όγκους κειμένων, εικόνων και βίντεο για την εκπαίδευσή τους. Σε πολλές περιπτώσεις, μέρος αυτών των δεδομένων μπορεί κατά λάθος να περιλαμβάνει ευαίσθητες πληροφορίες, όπως βιομετρικά στοιχεία, δεδομένα υγείας ή οικονομικές πληροφορίες.

Επιπλέον, οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και άλλες εταιρείες ενδέχεται να τροποποιήσουν τους όρους χρήσης τους, επιτρέποντας τη συλλογή δεδομένων πελατών για την εκπαίδευση μοντέλων. Όταν ευαίσθητες πληροφορίες εισάγονται σε μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης, δημιουργείται σοβαρός κίνδυνος για τα άτομα, ειδικά αν το ίδιο το σύστημα AI παραβιαστεί ή αν τα δεδομένα κοινοποιηθούν μέσω εφαρμογών GenAI που χρησιμοποιούν το μοντέλο. Οι ανησυχίες εντείνονται από την πιθανότητα οι εταιρικοί χρήστες να μοιράζονται άθελά τους ευαίσθητες πληροφορίες, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια της επιχείρησης.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση, το ένα πέμπτο των εταιρειών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν βιώσει τυχαία διαρροή δυνητικά ευαίσθητων εταιρικών δεδομένων μέσω της χρήσης παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης από τους υπαλλήλους τους.

Σύμμαχος στο έργο της κυβερνοασφάλειας

Τη νέα χρονιά, πάντως, η τεχνητή νοημοσύνη θα διαδραματίσει επιπλέον ολοένα και μεγαλύτερο ρόλο στο έργο των ομάδων κυβερνοασφάλειας, καθώς θα ενσωματωθεί σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτές οι νέες υπηρεσίες θα παράγουν συνθετικά δεδομένα για την εκπαίδευση χρηστών, ομάδων ασφαλείας και ακόμη και εργαλείων ασφαλείας AI, θα συνοψίζουν μακροσκελείς και σύνθετες εκθέσεις πληροφοριών απειλών για αναλυτές, ενώ θα ενισχύσουν την παραγωγικότητα των λειτουργιών ασφαλείας με την πλαισίωση και την ιεράρχηση των ειδοποιήσεων για τις ομάδες και την αυτοματοποίηση των ροών εργασίας για τη διερεύνηση και την αποκατάσταση. Επίσης, θα βοηθήσουν στη σάρωση μεγάλων όγκων δεδομένων για ενδείξεις ύποπτης συμπεριφοράς, αλλά και στην επιμόρφωση των ομάδων πληροφορικής μέσω της λειτουργίας «copilot» που είναι ενσωματωμένη σε διάφορα προϊόντα για να μειωθεί η πιθανότητα λανθασμένων ρυθμίσεων.

Ωστόσο, υπογραμμίζεται ότι oι υπεύθυνοι των τμημάτων πληροφορικής και ασφάλειας πρέπει να αναγνωρίσουν ότι η τεχνητή νοημοσύνη (AI) έχει όρια και να κατανοήσουν τη σημασία της ανθρώπινης εμπειρογνωμοσύνης στη λήψη αποφάσεων. Το 2025, η αποτελεσματική αντιμετώπιση των κυβερνοαπειλών θα απαιτήσει μία ισορροπία μεταξύ ανθρώπινων και μηχανικών δυνατοτήτων. Η AI μπορεί να προσφέρει ισχυρά εργαλεία, αλλά δεν αποτελεί «χρυσή λύση». Πρέπει να συνδυάζεται με άλλα εργαλεία και τεχνικές για βέλτιστα αποτελέσματα.

Προκλήσεις τεχνητής νοημοσύνης

Η ESET σχολιάζει τις ευρύτερες εξελίξεις που διαμορφώνουν την εξέλιξη της ασφάλειας της τεχνητής νοημοσύνης. Όπως αναφέρεται, οι γεωπολιτικές αλλαγές, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2025, ενδέχεται να οδηγήσουν σε απορρύθμιση στους τομείς της τεχνολογίας και των κοινωνικών μέσων. Αυτή η πιθανή απορρύθμιση θα μπορούσε να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για απατεώνες και κακόβουλους παράγοντες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κατακλύσουν τις διαδικτυακές πλατφόρμες με απειλές που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη.

Εν τω μεταξύ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση η ρύθμιση της τεχνητής νοημοσύνης παραμένει ασαφής, δημιουργώντας προκλήσεις για τις ομάδες συμμόρφωσης. Σύμφωνα με νομικούς εμπειρογνώμονες, εξακολουθούν να λείπουν βασικά εργαλεία, όπως κώδικες πρακτικής και κατευθυντήριες γραμμές, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστη η ευθύνη για αποτυχίες που προκύπτουν από συστήματα τεχνητής νοημοσύνης. Η πίεση από τον τεχνολογικό τομέα ενδέχεται να επηρεάσει το πώς θα εφαρμοστεί στην πράξη ο νόμος της ΕΕ για την τεχνητή νοημοσύνη.

Για να αξιοποιηθούν πλήρως οι δυνατότητες της AI και να μετριαστούν οι κίνδυνοι, είναι κρίσιμη η στενότερη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων. Κυβερνήσεις, επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και τελικοί χρήστες πρέπει να συνεργαστούν, διαδραματίζοντας ο καθένας τον ρόλο του.


Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

// ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο οπαδός που επιτέθηκε βάναυσα σε φίλαθλο αντίπαλης ομάδας

Ηράκλειο: Έκτακτη σύσκεψη για τις επικίνδυνες ρωγμές στις Βούτες – «Χρειάζεται επαγρύπνηση και ψυχραιμία»

Υβόννη Μπόσνιακ: Οργισμένη καταγγελία στα social media – «Σχεδόν δυο μήνες τώρα, κάθε μέρα χωρίς έλεος…»

Μαρινάκης: Παρατείνεται για δύο μήνες το πλαφόν στις τιμές βασικών τροφίμων

Νέα Οδός: Προσφέρει 16 θέσεις εργασίας με προοπτικές εξέλιξης

Έκρηξη οργής Γεωργιάδη – Πολάκη στη Βουλή: «Ελπίζω λεβέντικα να πας στο δικαστήριο» – «Πρόσεξε μην πάθεις καμία ανακοπή»

2ος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

Κονκλάβιο: Ο έκπτωτος Ιταλός καρδινάλιος αποκλείεται από τη μυστική διαδικασία – «Θα υπακούσω στη βούληση του πάπα Φραγκίσκου»

Ηλέκτρα (29/4): Η Ηλέκτρα χάνεται μυστηριωδώς – Εκτός εαυτού ο Σωτήρης!

IRIS: Από 1η Νοεμβρίου ακαριαίες συναλλαγές δωρεάν σε όλες τις επιχειρήσεις, σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα

Κάνωπος: Ο θρυλικός κυβερνήτης του Μενέλαου που μάγεψε την πριγκίπισσα της Αιγύπτου

Αγνώριστος ο Γεωργούλης: Άφησε μούσι και μεταμορφώθηκε σε… Αγιογράφο – Το βίντεο που αποκάλυψε

ΕΒΕΑ & Foresight: Από την πρόβλεψη στην επιχειρηματική θωράκιση

Μιχόπουλος – Ευριπίδου: Απαθανατίστηκαν σε εμπορικό κέντρο της Αθήνας – Η σχέση με τα παιδιά της παρουσιάστριας

ΔΕΔΔΗΕ: Προσφέρει εννέα θέσεις εργασίας στη Διεύθυνση Δικτύου Αθήνας

00:00 / 00:00

Γονόρροια: Βρέθηκε πολλά υποσχόμενο αντιβιοτικό

Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο αντιβιοτικό, το Gepotidacin, που υπόσχεται αποτελεσματική θεραπεία για τη γονόρροια. Το φάρμακο μπορεί να θεραπεύσει τη νόσο με την ίδια...

Η Κίνα επιζητά στρατηγική σύμπραξη με τη Ρωσία στην τεχνητή νοημοσύνη

Ο Κινέζος πρεσβευτής στη Ρωσία, Zhang Hanhui, δήλωσε ότι η Κίνα επιθυμεί να αναπτύξει συνεργασία με τη Ρωσία στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, με...

Μελέτη: Ο συνδυασμός δύο φαρμάκων θωρακίζει ασθενείς μετά από έμφραγμα

Ο συνδυασμός δύο φθηνών φαρμάκων θα μπορούσε να σώσει χιλιάδες ζωές και να μειώσει δραστικά τα περιστατικά καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων, σύμφωνα με...

Πρωτοποριακή τεχνολογία αποκαλύπτει τα «δακτυλικά αποτυπώματα» του καρκίνου στο αίμα με υπέρυθρη ακτινοβολία

Ερευνητές από το Ινστιτούτο Max Planck ανέπτυξαν μια καινοτόμο εξέταση με τεχνητή νοημοσύνη που χρησιμοποιεί υπέρυθρη ακτινοβολία για τον εντοπισμό του καρκίνου στο αίμα,...

Η μανία με τις AI κούκλες σαρώνει τα social media — αλλά κρύβει επικίνδυνες παγίδες;

Μια νέα ψηφιακή τάση εξαπλώνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι χρήστες μετατρέπουν τον εαυτό τους σε ψηφιακές μινιατούρες χρησιμοποιώντας εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, δημιουργώντας...

Υγεία: Η αξιοποίηση της τεχνολογίας θωρακίζει τον εγκέφαλο από γνωστική εξασθένηση

Μια νέα μετα-ανάλυση σε 57 επιστημονικές μελέτες με 411.430 συμμετέχοντες άνω των 50 ετών αποκαλύπτει ότι η συστηματική χρήση ψηφιακής τεχνολογίας (υπολογιστής, smartphone, διαδίκτυο)...

Η μανία με τις AI κούκλες σαρώνει τα social media — αλλά κρύβει...

Μια νέα ψηφιακή τάση εξαπλώνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι χρήστες μετατρέπουν τον εαυτό τους σε ψηφιακές μινιατούρες χρησιμοποιώντας εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, δημιουργώντας...

Επιστήμονες δημιούργησαν ανθρώπινα δόντια από μηδενική βάση στο εργαστήριο

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατάφεραν να αναπτύξουν ανθρώπινα δόντια σε εργαστήριο, ανοίγοντας τον δρόμο για μια μελλοντική, φυσική εναλλακτική στα σφραγίσματα και τα οδοντικά...

Έρευνα αποκαλύπτει σχεδόν 200 επικίνδυνα παρασιτοκτόνα σε ευρωπαϊκά σπίτια

Μια εκτεταμένη μελέτη σε σπίτια δέκα ευρωπαϊκών χωρών αποκάλυψε την παρουσία 197 παρασιτοκτόνων στην οικιακή σκόνη, με περισσότερο από το 40% να σχετίζεται με...

Δρ. Λάμπρος Περόγαμβρος στο ertnews.gr: Σκοπός μας ως θεραπευτές των εφιαλτών, να ξαναδώσουμε...

«Έχουμε βρει ότι ονειρευόμαστε κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου ποσοστού του ύπνου μας (~70%)»Τι ακριβώς συμβαίνει με τα όνειρά μας; Γιατί δεν θυμόμαστε, κυρίως...

E. Bellini, TikTok: Μαμούθ επένδυση 12 δισ. ευρώ για θωράκιση των δεδομένων των...

Το TikTok ανακοινώνει μια σημαντική επένδυση ύψους 12 δισ. ευρώ, με την ονομασία Project Clover, που στοχεύει στην προστασία των δεδομένων των Ευρωπαίων χρηστών...

Πρωτιά για το «Σωτηρία»: Όταν δίνεις φτερά στους νέους καρδιολόγους – Μ. Βαβουρανάκης,...

Συνέντευξη στη Σοφία ΠατραμάνηΣε μια Καρδιολογική κλινική – κόσμημα, η οποία «χτυπάει» στους ρυθμούς του «αύριο» της Επιστήμης, τρεις ειδικευόμενοι γιατροί της κατέκτησαν την...

Πάνω από 3 εκατ. παιδιά παγκοσμίως πέθαναν το 2022 από λοιμώξεις που σχετίζονται...

Περισσότερα από τρία εκατομμύρια παιδιά έχασαν τη ζωή τους το 2022 σε όλο τον κόσμο, εξαιτίας λοιμώξεων που σχετίζονται με τη μικροβιακή αντοχή, όπως...

A. Μπουρλά: Σύντομα θα δούμε πολύ περισσότερες και πολύ καλύτερες θεραπείες για τα...

Εξαιρετικά αισιόδοξος για το πεδίο της επιστήμης εμφανίστηκε ο κ. Άλμπερτ Μπουρλά, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, ο οποίος, στο πλαίσιο του 10oυ...

Δέκα νέα νοσοκομεία προστίθενται εντός του 2025 στο καινοτόμο πρόγραμμα «Οίκοθεν»

Το πρόγραμμα Οίκοθεν έχει ήδη εξυπηρετήσει περισσότερους από 250 ασθενείς, εξοικονομώντας πάνω από χίλιες θεραπείες και αποδεσμεύοντας αντίστοιχα νοσοκομειακές κλίνες. Επικεντρώνεται στην ασφαλή μεταφορά...

Έρευνα: Πώς τα κέντρα δεδομένων επιδεινώνουν την παγκόσμια λειψυδρία

Τεχνολογικοί κολοσσοί όπως Amazon, Microsoft και Google κατασκευάζουν κέντρα δεδομένων σε περιοχές με σοβαρή λειψυδρία παγκοσμίως, με την υποστήριξη των τοπικών κυβερνήσεων. Τα κέντρα...

Επαναστατική φορετή συσκευή εντοπίζει καρδιακά προβλήματα με εντυπωσιακή ακρίβεια 90%

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μιζούρι δημιούργησαν μια καινοτόμο φορετή συσκευή σε σχήμα αστερία, η οποία παρακολουθεί την υγεία της καρδιάς με ακρίβεια άνω...

Πρωτοποριακή τεχνολογία επιτρέπει το χειρισμό ολογραμμάτων

Ερευνητές ανέπτυξαν μια τεχνολογία με την οποία μπορεί κάποιος να παρεμβαίνει και να χειρίζεται ένα ολόγραμμα. Στη μελέτη τους, η οποία είναι διαθέσιμη στο...

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ευγενία Σαμαρά: «Ώπα, ώπα!» – Η αιφνιδιαστική αντίδρασή της στην αδιάκριτη ερώτηση της Σκορδά

Στην εκπομπή "Buongiorno" του MEGA, η Ευγενία Σαμαρά μοιράστηκε...

«Το παιδί που έπεσε από τον ουρανό»: Η συγκλονιστική ιστορία του 14χρονου που παγιδεύτηκε...

Το άρθρο αναφέρεται στην τραγική ιστορία του 14χρονου Αυστραλού...

Παπαδάκης: Οι… μούσες του – 6 παρουσιάστριες που απουσίαζαν από το συγκινητικό του αντίο

Ο Γιώργος Παπαδάκης, μια εμβληματική φιγούρα της ελληνικής τηλεόρασης,...

Ο «Κοιμώμενος Πρίγκιπας» γιόρτασε τα 36 του χρόνια – Παραμένει σε κώμα δύο δεκαετίες

Ο πρίγκιπας Αλ-Ουαλίντ μπιν Χάλεντ μπιν Ταλάλ της Σαουδικής...

// ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ