Μ. Μπλέτσας : Τί είναι τα Βοts και πως μπορούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη

Ο Μ. Μπλέτσας αναλύει τους κινδύνους από τα Bots στα social media και την επίδρασή τους στην παραπληροφόρηση και τη δημόσια γνώμη.
Αποθήκευση άρθρου
Το άρθρο προστέθηκε στη λίστα σας

Ο Μιχάλης Μπλέτσας, διοικητής της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας, αναλύει τους κινδύνους που προκύπτουν από την εξάρτηση από υπολογιστικά συστήματα, εστιάζοντας σε περιστατικά όπως η αλλοίωση σημάτων GPS που μπορεί να επηρεάσει τη ναυσιπλοΐα.

Επισημαίνει την αύξηση των κυβερνοεπιθέσεων, κυρίως από ξένες δυνάμεις, και την επικινδυνότητα των ρομποτικών λογαριασμών (bots) στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίοι μπορούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη και να ενισχύσουν την παραπληροφόρηση.

Ο Μπλέτσας τονίζει την ανάγκη παρακολούθησης αυτών των φαινομένων, καθώς η επιρροή τους στη δημοκρατία είναι σημαντική και επικίνδυνη.

Πιο αναλυτικά:

Στην αύξηση των κινδύνων που δημιουργούνται όσο βασιζόμαστε σε υπολογιστές, αναφέρθηκε οΜιχάλης Μπλέτσας, διοικητής της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας, μιλώντας στο ΕΡΤΝews και την εκπομπή «Συνδέσεις« (Κ. Παπαχλιμίντζος, Κ. Δούκα)

Αναφερόμενος σε περιστατικό σύγκρουσης πλοίων στη Βόρεια Θάλασσα, δήλωσε πως: «Υπάρχουν αρκετά μεγάλα θέματα με την αν θέλετε αλλοίωση των σημάτων του GPS, οπότε μπορεί να κοιτάνε για κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο. Μπορεί να κοιτάνε για κάποια επέμβαση μέσα στο εσωτερικό δίκτυο του πλοίου.

Τα πλοία είναι πλέον τα περισσότερα, ελέγχονται από δίκτυα υπολογιστών. Αν κάποιος λοιπόν βάλει λάθος συντεταγμένες μέσα στον αυτόματο πιλότο του πλοίου, ένα πολύ απλό σενάριο ή κλείσει την αυτόματη αποφυγή που έχουν τα πλοία, τα πλοία έχουν ραντάρ και τα ραντάρ επεμβαίνουν αυτόματα όταν δουν εμπόδιο μπροστά τους. Επομένως, πάρα πολλά πλοία, τα περισσότερα πλοία τα σύγχρονα, έχουν πάρα πολλούς αυτοματισμούς και εσωτερικά μέσα.
Έχουν μεγάλα δίκτυα υπολογιστών τα οποία διαχειρίζονται όλα αυτά τα πράγματα».

Σχολιάζοντας το αν πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα, ανέφερε ότι: «Υπάρχει πάντα ο άνθρωπος εκεί ακόμα και όταν το πλοίο είναι στο αυτόματο πιλότο, πάντα κάποιος κοιτάει μπροστά, θεωρητικά μάλιστα και γι αυτό και δεν έχουμε τόσα ατυχήματα, όπως επίσης τα μικρά πλοία που συνήθως δεν έχουν όλους αυτούς τους αυτοματισμούς.

Κοιτάξτε, είναι πολύ εύκολο σε όλα τα πλοία να μπουν αυτά τα πράγματα, τώρα δεν είναι εξωτική αυτή η τεχνολογία.
Υπάρχει πάρα πολλά χρόνια. Απλά οι κανονισμοί λένε ότι κοιτάς και εσύ και δεν αφήνεις την τεχνολογία. Αν θυμηθούμε δηλαδή το πιο πρόσφατο πολύνεκρο ναυάγιο στην Ελλάδα, το Εξπρές Σάμινα ήταν στον αυτόματο και δεν το κοιτούσε κάποιος καλά. Είχε παρεκκλίνει λόγω του αέρα από την πορεία του και έπεσε στα βράχια».

Για ενδεχόμενη κυβερνοεπίθεση από τη Ρωσία

Συγκεκριμένα ανέφερε πως στο θέμα του αν μπορεί να υπάρξει κυβερνοεπίθεση από τη Ρωσία : «Κοιτάξτε πάντα όταν όσο πιο πολύ βασιζόμαστε σε ηλεκτρονικά συστήματα, σε συστήματα υπολογιστών όλο και μεγαλύτερα αυξάνει η έκθεσή μας σε πιθανούς κινδύνους. Εκείνο που μπορώ να σας πω είναι ότι οι επιθέσεις δεχόμαστε σε καθημερινή βάση, τις οποίες δεν καταλαβαίνει κανείς, διότι έχουμε συστήματα.

Οι περισσότερες είναι επιθέσεις άρνησης υπηρεσίας, δηλαδή κατανεμημένης άρνησης υπηρεσίας, όπου ουσιαστικά εκείνο που γίνεται είναι ότι διοχετεύουμε πάρα πολύ μεγάλη διαδικτυακή κίνηση προς μία διαδικτυακή υπηρεσία, προς ένα εξυπηρετητή, ένα κόμβο στο διαδίκτυο, έτσι ώστε οι κανονικοί χρήστες να μην μπορούν να μπουν, να υπερφορτώνεται αυτός και να μην μπορούν να μπουν.

Έχουμε πάρα πολλά τέτοια συστήματα προστασίας και οι περισσότερες από αυτές αποκρούονται επιτυχώς.
Υπάρχουν κάποιες που είτε λόγω μεγέθους είτε γιατί στοχεύουν κάποια καινούργια υπηρεσία, είτε γιατί τα συστήματα προστασίας δεν έχουν προλάβει να προσαρμοστούν, για λίγο δημιουργούν πρόβλημα.

Το Χ αν θυμάστε καλά, όταν το πήρε ο Έλον Μασκ απέλυσε πάρα πολύ, το περισσότερο προσωπικό που δούλευε στο Twitter.
Και στη συγκεκριμένη περίπτωση από ότι διάβαζα, αυτό που έγινε στο Χ ήταν ότι είχαν κάποιους καινούριους εξυπηρετητές στους οποίους δεν είχαν βάλει πίσω από το σύστημα προστασίας.

Χρησιμοποιούν κι αυτοί ένα εμπορικό σύστημα προστασίας όπως πολλές άλλες υπηρεσίες, όπως και πολλές υπηρεσίες στην Ελλάδα. Δεν τους είχαν βάλει αυτούς τους καινούργιους εξυπηρετητές πίσω από το σύστημα προστασίας και έτσι τους βρήκαν οι επιτιθέμενοι και τους έριξαν».

Τα Bots

Ο κ. Μπλέτσας σχολίασε πως: «Το Tiktok έχει την μεγαλύτερη επιδραστικότητα αυτή τη στιγμή και για εμάς στην Ευρώπη την μικρότερη διαφάνεια ως προς την λειτουργία του είναι κινέζικο.
Είναι αρκετά κλειστό. Δεν ξέρουμε ακριβώς πως λειτουργούν οι αλγόριθμοι οι οποίοι προτείνουν και διαλέγουν το περιεχόμενο το οποίο θα δούμε εκεί πέρα.

Από κει και πέρα, σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτό δεν είναι καινούριο φαινόμενο. Συμβαίνει για πάρα πολλά χρόνια τώρα. Υπάρχουν τα λεγόμενα bots. Είναι σύντμηση του ρομπότ, είναι ρομποτικοί λογαριασμοί δεν είναι άνθρωποι, είναι λογαριασμοί προφίλ που έχουν ανοιχθεί με προγραμματιστικό τρόπο και οι οποίοι ελέγχονται σε μεγάλα νούμερα. Κάποιος άνθρωπος είναι ένας πολλαπλασιαστής ισχύος αν θέλετε, για την επιδραστικότητα ενός ατόμου ο οποίος ελέγχει μπορεί και χιλιάδες τέτοια προγραμματιστικά.

Στην Ελλάδα παρατηρήσαμε πάρα πολλούς τέτοιους ρομποτικού λογαριασμούς και για τις διαδηλώσεις για τα Τέμπη.
Ένα γεγονός το οποίο είναι πάρα πολύ έντονα και δικαιολογημένα συναισθηματικά φορτισμένο, είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να δράσουν τέτοιου είδους λογαριασμοί, αναπαράγοντας περιεχόμενο το οποίο δημιουργεί ακόμα πιο έντονα συναισθήματα.

Δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ σίγουροι για την προέλευση. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι σίγουρος, να ξέρεις ποιος είναι, ποιος είναι ο άνθρωπος από πίσω, ποιος τον πληρώνει και γιατί το κάνει. Εκείνο που ξέρουμε είναι ότι επειδή αυτοί οι λογαριασμοί συνήθως ανακυκλώνονται και χρησιμοποιούνται για διαφορετικούς σκοπούς και πολλές φορές μπορείς να πας και να αγοράσεις, αν εσείς θέλετε δηλαδή να κάνετε μια τέτοια καμπάνια γρήγορα, δεν χρειάζεται να στήσετε τη δική σας, να αγοράσετε μερικά Bots ακριβώς και να τους πείτε διαμοιράστε αυτό το περιεχόμενο, να τους δώσετε το περιεχόμενο και αυτά να αρχίσουν να το μοιράζουν, ανεβάζοντας αυτό το περιεχόμενο στην ακροαματικότητα αυτού του περιεχομένου του συγκεκριμένου μέσα στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης.

Εκείνο που ξέρουμε κι εκείνο που παρατηρήσαμε ήταν ότι αυτά τα bots πριν από λίγο καιρό έβαζαν μηνύματα στα ρώσικα κυρίως και στα τουρκικά και στα κινέζικα και σε αραβικά. Δηλαδή είναι πολύ δύσκολο να ξέρεις ποιος ακριβώς είναι από πίσω 100%. Εικάζουμε όμως ότι έχοντας και ξέροντας τις πρακτικές πολλών αν θέλετε οντοτήτων που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο για λογαριασμό κυβερνήσεων, πολιτικής κτλ, ξέρουμε ότι συνήθως κάθε φορά που στην Ευρώπη υπάρχει δυνατότητα ενίσχυσης της αναταραχής, βλέπουμε αυτά τα bots σε δράση.
Στις εκλογές στη Ρουμανία που ακυρώθηκαν, οι Ρουμάνοι μέτρησαν 25.000 καινούργια τέτοια bots, καινούργιοι τέτοιοι λογαριασμοί ανοίχθηκαν λίγες μέρες πριν τις εκλογές και είδαμε που κατέληξε αυτό».

Η «γκρίζα» περιοχή

Για το αν αυτές οι πρακτικές συνιστούν αδίκημα ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας, είπε: «Δεν είναι ακριβώς αδίκημα, είναι μια γκρίζα περιοχή. Είναι σίγουρα κάτι πολύ επικίνδυνο, το οποίο πρέπει να παρακολουθείς. Πρέπει να ξέρεις ποιοι προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή σου γνώμη, ποιοι εξωτερικοί παράγοντες και για ποιους λόγους.

Μπορείς να το χαρακτηρίσεις αυτό το φαινόμενο. Μπορείς να κάνεις κάποια έρευνα, να δεις ποσοτικά ποια είναι τα ποσοτικά του χαρακτηριστικά. Ότι όσον αφορά την καμπάνια για τα Τέμπη και την ενίσχυση των μηνυμάτων προς διαδήλωση, διαμαρτυρία έντονη κτλ. Ξέρουμε ότι έγινε. Έχουμε βρει πολλούς λογαριασμούς τέτοιους, αλλά δεν ξέρουμε πόσοι είναι αυτοί οι λογαριασμοί.

Όταν έχεις ανθρώπους οι οποίοι μιλάνε κανονικά και συζητάνε μεταξύ τους, η δυνατότητα επηρεασμού της κοινής γνώμης είναι Α. Όταν βάλεις όμως και άλλους 25.000 να σε βομβαρδίζουν με το ίδιο μήνυμα και να βομβαρδίζουν τους ανθρώπους οι οποίοι είναι οι πιο δεκτικοί στα συγκεκριμένα μηνύματα. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αν βγω εδώ αυτή τη στιγμή και πω κάτι παλαβό, θα βγούνε πάρα πολλοί άνθρωποι να μου πουν τι παλαβός είναι αυτός.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορώ να πω δέκα φορές πιο παλαβά πράγματα και να τα στοχεύσω στους ανθρώπους οι οποίοι είναι πιο δεκτικοί σε αυτό το μήνυμα. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά και για αυτό τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αυτή την τόσο αρνητική επίδραση στη δημοκρατία μας γενικότερα.
Πολλά από τα φαινόμενα που βλέπουμε σήμερα, πολλοί από την παραπληροφόρηση που βλέπουμε σήμερα, πολλά από τα ακραία φαινόμενα, από τα ακραία συναισθήματα που βλέπουμε σήμερα.

Διεθνώς μιλάμε, οφείλονται σε αυτήν τη δυνατότητα, σε αυτή τη δυνατότητα, σε αυτή την εξαιρετική ικανότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να στοχεύσουν οποιοδήποτε μήνυμα, όσο ακραίο και να είναι αυτό, στο πιο δεκτικό τους κοινό.
Γι αυτό τα παρακολουθούμε αυτά τα πράγματα. Γι αυτό προσπαθούμε να τα χαρακτηρίσουμε. Γι αυτό προσπαθούμε να τα αναδείξουμε».


Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

// ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποκάλυψη: Έρχεται Model Y με τρεις σειρές καθισμάτων και επιμηκυμένο μεταξόνιο

Σοκ στους Μπακς: Ο Λίλαρντ με ρήξη αχιλλείου – Καταστροφή για το Μιλγουόκι

Τέμπη: Σε αναμονή κρίσιμων αποφάσεων για Προανακριτική – Στη Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη, διαθέσιμη στους βουλευτές από Τετάρτη

Νίκος Αποστολόπουλος για GNTM: «Αν πήγαινα εγώ, δεν θα είχαν όλες αυτές τις καρακάξες»

Επικίνδυνη πυρκαγιά μαίνεται στην Κεραμωτή Καβάλας

Ερυθρά Θάλασσα: Μαχητικό αεροσκάφος κατέπεσε από το αεροπλανοφόρο Truman των ΗΠΑ και εξαφανίστηκε στα νερά

Η Λαμία υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Super League 2 – Η βαθμολογία των playouts και τα γκολ της αγωνιστικής

Η Λαμία υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Super League 2 – Η βαθμολογία των playouts

Wall Street Journal: Η Ρωσία εξαπλώνει τις βάσεις της και θωρακίζει τα στρατεύματά της στα σύνορα με το ΝΑΤΟ – «Προετοιμαζόμαστε για σύγκρουση»

Βασίλης Σπανάκης: «Ο νέος Κώδικας της Αυτοδιοίκησης ανοίγει επαναστατικό μονοπάτι για Δήμους και Περιφέρειες»

Η Λαμία σφράγισε οριστικά την πτώση της στη Super League 2 – Η βαθμολογία των playouts

Γιώργος Αυτιάς: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον Γιώργο Παπαδάκη – «Με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει…»

Ύπνος: Η αρχαία μέθοδος που εξασφάλισε σε γυναίκα “βαθύ ύπνο όλη τη νύχτα” – Γιατρός αποκαλύπτει την επιστήμη πίσω από την τεχνική

Βόλος – Πανσερραϊκός 3-0: Θριάμβευσε εμφατικά και καταδίκασε τη Λαμία στη Super League 2

Ο Γιώργος Παπαδάκης εγκαταλείπει το “Καλημέρα Ελλάδα” μετά από 34 χρόνια – Το συγκινητικό αντίο των συναδέλφων του

00:00 / 00:00

Γονόρροια: Βρέθηκε πολλά υποσχόμενο αντιβιοτικό

Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο αντιβιοτικό, το Gepotidacin, που υπόσχεται αποτελεσματική θεραπεία για τη γονόρροια. Το φάρμακο μπορεί να θεραπεύσει τη νόσο με την ίδια...

Η Κίνα επιζητά στρατηγική σύμπραξη με τη Ρωσία στην τεχνητή νοημοσύνη

Ο Κινέζος πρεσβευτής στη Ρωσία, Zhang Hanhui, δήλωσε ότι η Κίνα επιθυμεί να αναπτύξει συνεργασία με τη Ρωσία στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, με...

Μελέτη: Ο συνδυασμός δύο φαρμάκων θωρακίζει ασθενείς μετά από έμφραγμα

Ο συνδυασμός δύο φθηνών φαρμάκων θα μπορούσε να σώσει χιλιάδες ζωές και να μειώσει δραστικά τα περιστατικά καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων, σύμφωνα με...

Πρωτοποριακή τεχνολογία αποκαλύπτει τα «δακτυλικά αποτυπώματα» του καρκίνου στο αίμα με υπέρυθρη ακτινοβολία

Ερευνητές από το Ινστιτούτο Max Planck ανέπτυξαν μια καινοτόμο εξέταση με τεχνητή νοημοσύνη που χρησιμοποιεί υπέρυθρη ακτινοβολία για τον εντοπισμό του καρκίνου στο αίμα,...

Η μανία με τις AI κούκλες σαρώνει τα social media — αλλά κρύβει επικίνδυνες παγίδες;

Μια νέα ψηφιακή τάση εξαπλώνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι χρήστες μετατρέπουν τον εαυτό τους σε ψηφιακές μινιατούρες χρησιμοποιώντας εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, δημιουργώντας...

Υγεία: Η αξιοποίηση της τεχνολογίας θωρακίζει τον εγκέφαλο από γνωστική εξασθένηση

Μια νέα μετα-ανάλυση σε 57 επιστημονικές μελέτες με 411.430 συμμετέχοντες άνω των 50 ετών αποκαλύπτει ότι η συστηματική χρήση ψηφιακής τεχνολογίας (υπολογιστής, smartphone, διαδίκτυο)...

Η μανία με τις AI κούκλες σαρώνει τα social media — αλλά κρύβει...

Μια νέα ψηφιακή τάση εξαπλώνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι χρήστες μετατρέπουν τον εαυτό τους σε ψηφιακές μινιατούρες χρησιμοποιώντας εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, δημιουργώντας...

Επιστήμονες δημιούργησαν ανθρώπινα δόντια από μηδενική βάση στο εργαστήριο

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατάφεραν να αναπτύξουν ανθρώπινα δόντια σε εργαστήριο, ανοίγοντας τον δρόμο για μια μελλοντική, φυσική εναλλακτική στα σφραγίσματα και τα οδοντικά...

Έρευνα αποκαλύπτει σχεδόν 200 επικίνδυνα παρασιτοκτόνα σε ευρωπαϊκά σπίτια

Μια εκτεταμένη μελέτη σε σπίτια δέκα ευρωπαϊκών χωρών αποκάλυψε την παρουσία 197 παρασιτοκτόνων στην οικιακή σκόνη, με περισσότερο από το 40% να σχετίζεται με...

Δρ. Λάμπρος Περόγαμβρος στο ertnews.gr: Σκοπός μας ως θεραπευτές των εφιαλτών, να ξαναδώσουμε...

«Έχουμε βρει ότι ονειρευόμαστε κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου ποσοστού του ύπνου μας (~70%)»Τι ακριβώς συμβαίνει με τα όνειρά μας; Γιατί δεν θυμόμαστε, κυρίως...

E. Bellini, TikTok: Μαμούθ επένδυση 12 δισ. ευρώ για θωράκιση των δεδομένων των...

Το TikTok ανακοινώνει μια σημαντική επένδυση ύψους 12 δισ. ευρώ, με την ονομασία Project Clover, που στοχεύει στην προστασία των δεδομένων των Ευρωπαίων χρηστών...

Πρωτιά για το «Σωτηρία»: Όταν δίνεις φτερά στους νέους καρδιολόγους – Μ. Βαβουρανάκης,...

Συνέντευξη στη Σοφία ΠατραμάνηΣε μια Καρδιολογική κλινική – κόσμημα, η οποία «χτυπάει» στους ρυθμούς του «αύριο» της Επιστήμης, τρεις ειδικευόμενοι γιατροί της κατέκτησαν την...

Πάνω από 3 εκατ. παιδιά παγκοσμίως πέθαναν το 2022 από λοιμώξεις που σχετίζονται...

Περισσότερα από τρία εκατομμύρια παιδιά έχασαν τη ζωή τους το 2022 σε όλο τον κόσμο, εξαιτίας λοιμώξεων που σχετίζονται με τη μικροβιακή αντοχή, όπως...

A. Μπουρλά: Σύντομα θα δούμε πολύ περισσότερες και πολύ καλύτερες θεραπείες για τα...

Εξαιρετικά αισιόδοξος για το πεδίο της επιστήμης εμφανίστηκε ο κ. Άλμπερτ Μπουρλά, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, ο οποίος, στο πλαίσιο του 10oυ...

Δέκα νέα νοσοκομεία προστίθενται εντός του 2025 στο καινοτόμο πρόγραμμα «Οίκοθεν»

Το πρόγραμμα Οίκοθεν έχει ήδη εξυπηρετήσει περισσότερους από 250 ασθενείς, εξοικονομώντας πάνω από χίλιες θεραπείες και αποδεσμεύοντας αντίστοιχα νοσοκομειακές κλίνες. Επικεντρώνεται στην ασφαλή μεταφορά...

Έρευνα: Πώς τα κέντρα δεδομένων επιδεινώνουν την παγκόσμια λειψυδρία

Τεχνολογικοί κολοσσοί όπως Amazon, Microsoft και Google κατασκευάζουν κέντρα δεδομένων σε περιοχές με σοβαρή λειψυδρία παγκοσμίως, με την υποστήριξη των τοπικών κυβερνήσεων. Τα κέντρα...

Επαναστατική φορετή συσκευή εντοπίζει καρδιακά προβλήματα με εντυπωσιακή ακρίβεια 90%

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μιζούρι δημιούργησαν μια καινοτόμο φορετή συσκευή σε σχήμα αστερία, η οποία παρακολουθεί την υγεία της καρδιάς με ακρίβεια άνω...

Πρωτοποριακή τεχνολογία επιτρέπει το χειρισμό ολογραμμάτων

Ερευνητές ανέπτυξαν μια τεχνολογία με την οποία μπορεί κάποιος να παρεμβαίνει και να χειρίζεται ένα ολόγραμμα. Στη μελέτη τους, η οποία είναι διαθέσιμη στο...

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Το παιδί που έπεσε από τον ουρανό»: Η συγκλονιστική ιστορία του 14χρονου που παγιδεύτηκε...

Το άρθρο αναφέρεται στην τραγική ιστορία του 14χρονου Αυστραλού...

Ευγενία Σαμαρά: «Ώπα, ώπα!» – Η αιφνιδιαστική αντίδρασή της στην αδιάκριτη ερώτηση της Σκορδά

Στην εκπομπή "Buongiorno" του MEGA, η Ευγενία Σαμαρά μοιράστηκε...

Σούζυ Καζαντζίδου: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία της – Τραγικές φιγούρες η μητέρα και...

Πριν από κάποια 24ωρα, την Παρασκευή 25 Απριλίου συγκεκριμένα,...

Λαμπερός γάμος στη showbiz: Ο ξέφρενος χορός της Τσιμτσιλή, ο Σοφός και τα παθιασμένα...

Το βράδυ του Σαββάτου 26 Απριλίου, ο δικηγόρος Βασίλης...

// ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ