Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

YouTubers βρήκαν το πτώμα καταζητούμενου στο Κεντάκι σε ζωντανή μετάδοση – Βίντεο

  • Ο ύποπτος για τους πυροβολισμούς στον αυτοκινητόδρομο του Κεντάκι βρέθηκε νεκρός έξω από την έξοδο 49 του Interstate 75.
  • Ο θάνατος του υποπτου προκλήθηκε από πυροβολισμό στο κεφάλι που προκάλεσε ο ίδιος.
  • Οι αρχές αναζητούσαν τον ύποπτο και είχαν προειδοποιήσει τον κόσμο για τον κίνδυνο που αντιπροσώπευε.
  • Το πτώμα ανακαλύφθηκε από στρατιώτες και πολίτες που συμμετείχαν σε έρευνα.
  • Ανακαλύφθηκε όπλο και φυσίγγια που είχε αγοράσει νόμιμα ο ύποπτος πριν από το περιστατικό.
  • Τα κίνητρα του πυροβολισμού παραμένουν υπό διερεύνηση.

Ο ύποπτος για τους πυροβολισμούς στον αυτοκινητόδρομο του Κεντάκι νωρίτερα αυτόν τον μήνα πιστεύεται ότι βρέθηκε νεκρός, ανακοίνωσαν οι αρχές την Τετάρτη.

Τα λείψανα που πιθανότατα ανήκουν στον 32χρονο Τζόζεφ Κάουτς βρέθηκαν στην περιοχή έξω από την έξοδο 49 του Interstate 75 στην κομητεία Laurel, την ίδια έξοδο κοντά στην οποία σημειώθηκε ο πυροβολισμός, δήλωσε ο επίτροπος της αστυνομίας του Κεντάκι, Phillip “PJ” Burnett, Jr. συνέντευξη τύπου. Μαζί με το σώμα βρέθηκε και όπλο.

Το πτώμα ανακαλύφθηκε περίπου στις 3:30 μ.μ. τοπική ώρα από «δύο στρατιώτες και δύο πολίτες» σε ενδελεχή έρευνα που έγινε, αποκάλυψε ο Μπέρνετ.

«Υπήρχαν άρθρα που σχετίζονται με το σώμα που αυτή τη στιγμή πιστεύουμε ότι είναι ο Joseph Couch», είπε ο επίτροπος. Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η σορός θα σταλεί στον ιατροδικαστή στο Φρανκφόρτ του Κεντάκι, για ταυτοποίηση.

Μια νεκροψία που διενεργήθηκε την Πέμπτη “αποκάλυψε ότι η αιτία θανάτου ήταν ένα τραύμα μετά από έναν πυροβολισμό που προκάλεσε ο ίδιος στο κεφάλι”, δήλωσε ο επικεφαλής ιατροδικαστής Δρ Γουίλιαμ Ράλστον. Είπε ότι γίνονται επίσης τοξικολογικές εξετάσεις για τον έλεγχο τυχόν χρήσης ναρκωτικών.

Ο δράστης είχε γίνει αντικείμενο ανθρωποκυνηγητού στο νοτιοανατολικό τμήμα της πολιτείας από τότε που πέντε άνθρωποι πυροβολήθηκαν στο Interstate 75 το βράδυ της 7ης Σεπτεμβρίου.

Ο Μπέρνετ είπε ότι οι δύο στρατιώτες – που συμμετείχαν σε έρευνα για τον δράστη όλη την ημέρα – είδαν γύπες στον αέρα και όταν προσπάθησαν να βρουν την πηγή αυτού που τους προσέλκυε, παρατήρησαν “μια έντονη μυρωδιά από αυτό που πίστευαν ότι είναι σάρκα που αποσυντίθεται».

Την ίδια περίπου ώρα, οι στρατιώτες άκουσαν φωνές και έπεσαν πάνω σε ένα ζευγάρι πολιτών, που ονομάστηκε McCoys, που είπε ότι αναζητούσαν επίσης τον ύποπτο.

«Σχεδόν αμέσως μετά από αυτή την συνάντηση… οι στρατιώτες και ο ΜακΚόις έπεσαν πάνω σε ένα άγνωστο σώμα», είπε ο Μπέρνετ, ο οποίος ευχαρίστησε το ζευγάρι που ήταν «πολύ συνεργάσιμο» και ότι παρείχε στους στρατιώτες «σχετικές πληροφορίες».

Οι McCoys φάνηκε να μεταδίδουν ζωντανά την ανακάλυψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, ο Burnett έδειξε ότι οι στρατιώτες ήταν μαζί τους όταν βρέθηκε το πτώμα.

«Είχαμε στρατιώτες που ήταν εκεί μαζί τους», είπε ο Μπέρνετ.

Η αστυνομία της Πολιτείας είχε προειδοποιήσει τον κόσμο ότι ο ύποπτος θα έπρεπε να θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος καθώς οι αρχές πέρασαν μέρες αναζητώντας τον στο πυκνό δάσος.

Οι αξιωματούχοι είχαν προτρέψει τους κατοίκους να προσέχουν τους γείτονές τους, να σταματήσουν τις υπαίθριες δραστηριότητες και να περιηγηθούν στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τους πριν επιστρέψουν στο σπίτι μετά την έξοδο τους. Τα σχολεία έκλεισαν σε όλη την περιοχή τις ημέρες αμέσως μετά τον πυροβολισμό.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν από μια περιοχή κοντά στο πυροβολισμό ένα τουφέκι AR-15 και περίπου 1.000 φυσίγγια που ο ύποπτος αγόρασε νόμιμα την ημέρα του πυροβολισμού, ανέφεραν προηγουμένως οι αρχές.

Σύμφωνα με ένταλμα σύλληψης που έλαβε το CBS News την περασμένη εβδομάδα, ο ύποπτος είχε στείλει ένα μήνυμα κειμένου λιγότερο από 30 λεπτά πριν από τον πυροβολισμό στο οποίο έγραφε ότι σχεδίαζε «να σκοτώσει πολλούς ανθρώπους».

Το Lexington Herald-Leader αναγνώρισε τη γυναίκα ως την πρώην σύζυγο του υπόπτου. Ο σερίφης της κομητείας Λόρελ Τζον Ρουτ δήλωσε την Τετάρτη ότι τα κίνητρα του πυροβολισμού παραμένουν υπό διερεύνηση.

Ο ύποπτος είχε υπηρετήσει στην Εφεδρεία του Στρατού για σχεδόν έξι χρόνια ως μάχιμος μηχανικός, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Στρατού.

photo: freepik

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tο ΔΕΔΟΜΕΝΟ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΔΕΔΟΜΕΝΟ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλή

Κ. Τσιάρας: Τα ευρωπαϊκά κονδύλια του 2024 των Οργανώσεων Ελαιοκομικών Φορέων δεν θα χαθούν

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Τσιάρας διαβεβαιώνει ότι τα...

Η οικοδέσποινα Καρσίγιακα υπέταξε τον Προμηθέα

Η ομάδα του Προμηθέα υποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι...

Wall Street Journal: Δεν αναμένεται συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς κατά τη διάρκεια της θητείας του Μπάιντεν

Αμερικανοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία κατάπαυσης...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το εντυπωσιακό αιγυπτιακό χρυσό δαχτυλίδι με τη γάτα – σύμβολο της θεάς Μπαστέτ

Το εντυπωσιακό αιγυπτιακό χρυσό δαχτυλίδι με τη γάτα ανήκε στην Τρίτη Ενδιάμεση ΠερίοδοΟι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν μεγάλη εκτίμηση για τις γάτες και τις ντύναν...

Παλλάντιον: Η θρυλική ελληνική πόλη που οι Ρωμαίοι πίστευαν ότι υπήρχε εκεί όπου ιδρύθηκε αργότερα η Ρώμη

Ο θρύλος του Παλλάντιου αναφέρεται σε πολλά έργα της κλασικής λογοτεχνίας, με την Αινειάδα του Βιργίλιου να είναι το πιο γνωστό.Η πόλη Παλλάντιο ιδρύθηκε...

Το «πιο επικίνδυνο» φυτό του κόσμου μπορεί να προκαλέσει πόνο που διαρκεί μήνες με ένα μόνο άγγιγμα!

Το φυτό Dendrocnide moroides, γνωστό ως "Deadly Stinger", μπορεί να προκαλέσει πόνο που διαρκεί μήνες με ένα άγγιγμα.Οι τρίχες του φυτού λειτουργούν ως υποδερμικές...

Αρουραίοι… ταξιτζήδες; Δείτε το βίντεο!

Αρουραίοι μπορούν να μάθουν πώς να οδηγούν και να καθοδηγούν μικρά αυτοκίνητα.Το συγκεκριμένο βίντεο παρουσιάζει τη διαδικασία αυτή.Η πληροφορία προέρχεται από τους λογαριασμούς The...

Ο «κομήτης του αιώνα» που βρισκόταν σε τροχιά εδώ και 80.000 χρόνια θα είναι ορατός από τη Γη σε λίγες μέρες

Ο κομήτης C/2023 A3 (Tsuchinshan–ATLAS) θα είναι ορατός στο βόρειο ημισφαίριο σε λίγες μέρες.Ο κομήτης προκάλεσε ενθουσιασμό από το 2022 και αναμένεται να είναι...

Φίδι εισβάλλει σε αποικία μυρμηγκιών και ιδού τί παθαίνει! Απίστευτο βίντεο

Ένα φίδι εισβάλλει σε αποικία μυρμηγκιών και αντιμετωπίζει τις συνέπειες.Το βίντεο δείχνει το φίδι να καταστρέφεται από τα μυρμήγκια.Το μήνυμα της φώτο είναι ότι...

Ανακαλύφθηκε στην Σμύρνη… αρχαίο Eyeliner 8.200 ετών!

Οι ανασκαφές στον τύμβο Yesilova στη Σμύρνη ανακάλυψαν αρχαίο eyeliner 8.200 ετών.Το eyeliner ήταν κατασκευασμένο από κολ, που περιείχε οξείδιο μαγγανίου.Τα ευρήματα αποκαλύπτουν πληροφορίες...

Η πανοπλία της «αθανασίας» που φορούσαν οι Κινέζοι βασιλιάδες – Από τί ήταν φτιαγμένη

Η ταφική στολή από νεφρίτη φορούνταν από βασιλικά μέλη της δυναστείας Χαν της Κίνας.Τα κοστούμια κατασκευάζονταν από χιλιάδες κομμάτια νεφρίτη με χρυσή κλωστή.Προστατευαν τον...

Εκπληκτικό: Πρωτότυπα ζωντανά χρώματα επιγραφών αποκαλύφθηκαν στον ναό του αιγύπτιου “θεού” Ώρου

Ο Ναός του Εντφού είναι αιγυπτιακός ναός στην δυτική όχθη του Νείλου στην Άνω Αίγυπτο.Ανακαλύφθηκαν πρωτότυπα ζωντανά χρώματα επιγραφών και χρυσός στολισμός κατά τη...

«Ολόκληρο οικοσύστημα» απολιθωμάτων 8,7 εκατομμυρίων ετών βρέθηκε κάτω από γυμνάσιο του Λος Άντζελες

Ανακαλύφθηκαν δύο τοποθεσίες με απολιθώματα, συμπεριλαμβανομένων ενός σολομού με δόντια και ενός μεγαλόδοντα.Τα απολιθώματα περιλαμβάνουν οστά 8,7 εκατομμυρίων ετών και οστράκα 120.000 ετών.Οι ερευνητές...